Vastaanotto- ja koulutustilat

Voimatassu on avannut marraskuussa 2020 Tampereen Kalevaan uudet toimitilat ihanan vanhan kerrostalon kivijalkaan. Meille on helppo tulla monestakin suunnasta ja lähialueelta löytyy mukavasti parkkitilaa kadun varresta.

Vastaanotto- ja koulutustilat:

Kaskitie 10, 33540 Tampere.

Tilat ovat viihtyisät sekä kotoisan lämpimät ja olet niihin tervetullut niin toimintaterapiaan kuin valmennukseen.

Tiloista löytyy neljä eri huonetta, jotka soveltuvat monipuolisesti niin koulutus- kuin terapiakäyttöön sekä keskustelutyyppiseen asiakastyöskentelyyn.

Yksi isommista huoneista ”syksy” (sali) on tarkoitettu koulutuskäyttöön, mutta toimii samalla myös keskustelumuotoisessa käytössä. Syksy- sali on mahdollista muokata niin jumppaan, kuin muille liikunnallisille aktiviteeteille ja sieltä löytyvätkin muun muassa puolapuut sekä erilaisia keinuja ja riipputuolit.

Kevät -huone on tarkoitettu toimisto- ja keskustelutyyppiseen käyttöön ja talvi -huoneesta löytyy puolestaan vastaus rentoutumisen tarpeeseen ja rauhaan niin keskusteluiden kuin fysioterapeuttisten hoitojen muodossa.

Eväsretki- huoneesta (keittiö) löytyy kevyt keittiövarustus pieneen tarpeeseen, kuten jääkaappi, pöytätiskikone, mikro sekä pöytäuuni/pöytäliesi kahdella levyllä. Tiloissa on astiasto vähintään 6-8 hengelle.

Kaikki tilamme on pyritty rakentamaan niin, että pienellä uudelleenjärjestelyllä ne toimivat hyvin monenlaisessa käytössä erilaisten asiakkaiden sekä tilatarpeiden suhteen.

Vuokraamme tiloja myös ulkopuoliseen käyttöön oman käyttötarpeemme ulkopuolella. Tule tutustumaan!

Liikkuvasta työstä johtuen olemme paikalla vain sopimuksen mukaan, joten otathan meihin yhtettä ensin!

 

Tilojen vuokraushinnasto:

Koko päivä 80 €

Iltakäyttö 40 € (klo 16-20/ 3-4 h)

Viikonloppu pe-illasta- su päivään 260 €

Kysy lisää toimitilojen vuokraamisesta Eevalta 040 3589 827 tai voimatassu@voimatassu.fi tai oheisella lomakkeella.

 

Tilojen esteettömyys

Tilat sijaitsevat yhdessä tasossa kerrostalon kivijalassa/katutasossa, mutta sisääntulon yhteydessä on muutama rappunen alaspäin. Ulko-ovelle on saatavilla siirrettävä pyörätuoliramppi, joka mahdollistaa pyörätuoliasiakkaiden ja esim. lasten rattailla liikkuvien asiakkaiden sisään tulemisen. Tiloissa pääsee liikkumaan pienehkön/kevyen pyörätuolin kanssa, mutta esimerkiksi wc-tilat eivät valitettaasti ole esteettömät vaan pikemminkin vanhan kerrostalon pieni wc-komero.

Tiloissa on pyritty huomioimaan esteettömyys- ja ekologisuustekijöitä myös muilta osin valitsemalla sisustusmateriaalit pääosin kierrätysmateriaaleista sekä hankkimalla tiloihin äänieristystä tukevia verho- ja taulumateriaaleja. Tiloissa soi taustalla luontoäänite.

Tiloissa käy säännöllisesti myös eläimiä, sillä toteutamme osan asiakkaidemme kanssa tapahtuvista kuntoutusprosesseista eläin- ja luontoavusteisia menetelmiä hyödyntäen. Näin ollen tilamme ja toimintaympäristömme eivät sovellu esimerkiksi eläinallergisille henkilöille.

Parkkipaikat ja pysäköinti:

Toimitilamme sijaitsevat aivan Kalevan sydämessä, joten parkkitilaa löytyy helpoiten kadun varrelta esim. Sammonkadulla on kahden tunnin (2 h)  kiekkopaikkoja sekä Kaalamonaukiolla (eli Kaskitien ja Sammonkadun välinen parkkipaikka-alue) on neljän tunnin (4 h) kiekkopaikkoja. Myös Kaskitien alkupäässä, Sampolan kirjaston vieressä on isompi parkkialue sekä kirjaston edustalla, jonne auton voi jättää ja kävellä siitä 100 m tiloille. Yksi isompi parkkialue on myös Sammonkadun toisella puolella, Liisanpuistossa, Kalevan kirkon sivustoilla. Ethän jätä autoasi Kaskitielle parkkiin, sillä siinä vaaditaan erillistä kaupungin pysäköintilupaa.

Saapuminen julkisella liikenteellä

Meille on helppo saapua myös julkisella liikenteellä. Tampereen linja-autoasemalta on meille alle kahden kilometrin matka ja rautatieasemalta alle puolitoista kilometriä.

Tampereen kaupungin joukkoliikenteen bussit pysähtyvät aivan Kaskitien lähellä ja lähimmät bussipysäkit löytyvät Sammonkadulta Sampolan edustalta sekä Kalevankankaan hautausmaan kohdalta Kalevantieltä. Tarkemmat Nyssen aikataulut ja reitit löydät täältä.

Ota yhteyttä

    Näin löydät meille perille