Vastaanotto- ja koulutustilat

Voimatassu on muuttanut toukokuussa 2022 uusiin toimitiloihin Tampereen Koivistonkylään/Nirvaan. Uusi osoitteemme on Nirvankatu 24.  Meille on helppo tulla monestakin suunnasta ja lähialueelta löytyy mukavasti parkkitilaa läheisen kentän laidalta tai kadun varresta.

Vastaanotto- ja koulutustilat:

Nirvankatu 24, 33820 Tampere.

Tilat ovat viihtyisät sekä kotoisan lämpimät ja olet niihin tervetullut niin toimintaterapiaan kuin valmennukseen.

 

Vuokraamme tiloja myös ulkopuoliseen käyttöön oman käyttötarpeemme ulkopuolella. Tule tutustumaan!

Liikkuvasta työstä johtuen olemme paikalla vain sopimuksen mukaan, joten otathan meihin yhtettä ensin!

 

Tilojen vuokraushinnasto:

Koko päivä 120 €

Iltakäyttö 50 € (klo 16-20/ 3-4 h)

Viikonloppu pe-illasta- su päivään 260 €

Kysy lisää toimitilojen vuokraamisesta Eevalta 040 3589 827 tai voimatassu@voimatassu.fi tai oheisella lomakkeella.

 

Tilojen esteettömyys

Tilat sijaitsevat kolmessa kerroksessa, mutta varsinaiseen liiketilan osuuteen eli keskikerrokseen pääset esteettömästi normaalilla pyörätuolilla.

Tiloissa on pyritty huomioimaan esteettömyys- ja ekologisuustekijöitä myös muilta osin valitsemalla sisustusmateriaalit pääosin kierrätysmateriaaleista sekä hankkimalla tiloihin äänieristystä tukevia verho- ja taulumateriaaleja. Tiloissa soi taustalla luontoäänite.

Tiloissa käy säännöllisesti myös eläimiä, sillä toteutamme osan asiakkaidemme kanssa tapahtuvista kuntoutusprosesseista eläin- ja luontoavusteisia menetelmiä hyödyntäen. Näin ollen tilamme ja toimintaympäristömme eivät sovellu esimerkiksi eläinallergisille henkilöille.

Parkkipaikat ja pysäköinti:

Toimitilamme sijaitsevat Tampereen Koivistonkylässä, Nirvan alueella. Talon edestä löytyy 3 asiakasparkkipaikkaa ja viereisen kentän laidalla on 4 h kiekkopaikkoja. Myös läheisten katujen varsille voi parkkeerata auton.

Saapuminen julkisella liikenteellä

Meille on helppo saapua myös julkisella liikenteellä. Tampereen linja-autoasemalta tai rautatieasemalta on meille noin viiden- kuuden kilometrin matka.

Tampereen kaupungin joukkoliikenteen bussi pysähtyy aivan Nirvankadulla, melkein talomme edessä ja lähialueelle tulee useampikin eri bussilinja. Tarkemmat Nyssen aikataulut ja reitit löydät täältä.

Ota yhteyttä


Käytämme tällä lomakkeella välitettäviä yhteystietoja tietosuojaselosteemme mukaisesti.