Koulutukset

Autamme ammattilaisia kehittämään omia työtapojaan sosiaali-, terveys- ja kasvatusaloilla. Suurin vahvuutemme on eläinavusteisessa työskentelyssä sekä toiminnallisissa menetelmissä, joilla parannetaan ja aktivoidaan erilaisia vuorovaikutus- ja kohtaamistilanteita. Koulutuksemme keskittyy kehittämään asiakkaiden asenteita, toimintamalleja sekä menetelmäosaamista erilaisissa vuorovaikutustilanteissa.

Ydinosaamistamme ovat erilaiset toiminnalliset menetelmät, eläinavusteinen työskentely, luonto- ja eläinavusteiset Green Care -menetelmät sekä koiran hyvinvointi ja terveys. Koulutamme ihmisiä työskentelemään koiriensa kanssa ja rakentamaan entistä parempaa yhteistä arkea ihanien eläinystävien kanssa.

Takaamme, että koulutuspalvelumme luovat uusia innovaatioita sekä hedelmällisiä keskusteluita.

“Kiitos inspiroivasta päivästä! Kävin heti kurssin jälkeen ostamassa lisää leluja ja tarvikkeita, sillä aivot raksutti kuumina miten sovelletaan mitäkin juttua omissa töissämme.” – Asiakkaan palaute Eläinavusteinen interventio -koulutuspäivästä

”Luonnon käyttö voi olla yllättävänkin helppoa ja oikeasti  mahdollista kuntoutuksessa ja terapiassa. Pienetkin asiat ovat merkittäviä ja muutoksia kannattaa rohkeasti ehdotella. Luonnon moninaisuuden hyväksikäyttäminen omassa työssä ja tietämys syventyi. Erilaisten menetelmien helppous työssä.” – Asiakkaan palaute Green Care -menetelmäkoulutuspäivästä

Järjestämme vuosittain muutamia lyhytkestoisia koulutustapahtumia eläinavusteiseen työskentelyyn  sekä Green Care menetelmiin liittyen. Tiedotamme näistä sekä Facebookissa, nettisivuillamme (tulevat koulutukset), että sähköisessä uutiskirjeessämme. Tarkemmat tiedot tulevista koulutuksista sekä ilmoittautumiset koulutuksiimme tapahtuvat aina Voimatassun verkkokaupan kautta.

Räätälöimme koulutukset aina asiakkaan tarpeisiin. Koulutukset voidaan järjestää joko asiakkaan omissa tiloissa tai kauttamme vuokratuissa tiloissa Pirkanmaalla.

Koulutuksia olemme järjestäneet yhteistyössä eri toimijoiden kanssa, kuten Axxell Brusaby/Kemiö, Ammattiopisto Lappia/Loue, Ylä-Savon ammattiopisto/Iisalmi, Lapin ammattikorkekoulu, Tampereen seudun työväenopisto, Järvenpään opisto, Pirkan opisto sekä Valkeakoski opisto.

Ota yhteyttä Voimatassu/ Eeva 040- 358 9827 tai voimatassu(at)voimatassu.fi tai jätä yhteydenottopyyntö