Koulutukset

”Kiitos inspiroivasta päivästä! Kävin heti kurssin jälkeen ostamassa lisää leluja ja tarvikkeita, sillä aivot raksutti kuumina miten sovelletaan mitäkin juttua omissa töissämme.” – Asiakkaan palaute Eläinavusteinen interventio -koulutuspäivästä

”Luonnon käyttö voi olla yllättävänkin helppoa ja oikeasti  mahdollista kuntoutuksessa ja terapiassa. Pienetkin asiat ovat merkittäviä ja muutoksia kannattaa rohkeasti ehdotella. Luonnon moninaisuuden hyväksikäyttäminen omassa työssä ja tietämys syventyi. Erilaisten menetelmien helppous työssä.” – Asiakkaan palaute Green Care -menetelmäkoulutuspäivästä

” Luonto on jees =) Tai no tämä olikin jo tiedossa mutta nyt vain rohkeasti käyttämään luontoa menetelmänä terapiatyössä”
”Pienelläkin esivalmistelulla voi saada paljon aikaiseksi”.
”Mielestäni koulutuksessa oli sopivasti teoriaa ja harjoituksia.”
 
Asiakaspalautteita Lisää ammatillisuutta, osallisuutta ja yhteisöllisyyttä Green Care menetelmillä koulutuspäivästä.

Kevään 2020 koulutuspäivät:

  • Green Care menetelmäkoulutus talvi 5.3.2020 klo 9-16, Tampere (lisätietoja tulossa pian)
  • Green Care menetelmäkoulutus 14.5.2020 klo 9-16, Tampere

Koirakurssit Koirapalvelu Taidoggaalla keväällä 2020

Autamme ammattilaisia kehittämään omia työtapojaan sosiaali-, terveys- ja kasvatusaloilla. Suurin vahvuutemme on eläinavusteisessa työskentelyssä sekä toiminnallisissa menetelmissä, joilla parannetaan ja aktivoidaan erilaisia vuorovaikutus- ja kohtaamistilanteita. Koulutuksemme keskittyy kehittämään asiakkaiden asenteita, toimintamalleja sekä menetelmäosaamista erilaisissa vuorovaikutustilanteissa.

Ydinosaamistamme ovat erilaiset toiminnalliset menetelmät, eläinavusteinen työskentely, luonto- ja eläinavusteiset Green Care -menetelmät sekä koiran hyvinvointi ja terveys. Koulutamme ihmisiä työskentelemään koiriensa kanssa ja rakentamaan entistä parempaa yhteistä arkea ihanien eläinystävien kanssa.

Takaamme, että koulutuspalvelumme luovat uusia innovaatioita sekä hedelmällisiä keskusteluita.

Järjestämme vuosittain muutamia lyhytkestoisia koulutustapahtumia eläinavusteiseen työskentelyyn  sekä Green Care menetelmiin liittyen. Tiedotamme näistä sekä Facebookissa, nettisivuillamme (tulevat koulutukset), että sähköisessä uutiskirjeessämme. Tarkemmat tiedot tulevista koulutuksista sekä ilmoittautumiset koulutuksiimme tapahtuvat aina Voimatassun verkkokaupan kautta.

Räätälöimme koulutukset aina asiakkaan tarpeisiin. Koulutukset voidaan järjestää joko asiakkaan omissa tiloissa tai kauttamme vuokratuissa tiloissa Pirkanmaalla.

Koulutuksia olemme järjestäneet yhteistyössä eri toimijoiden kanssa, kuten Axxell Brusaby/Kemiö, Ammattiopisto Lappia/Loue, Ylä-Savon ammattiopisto/Iisalmi, Lapin ammattikorkekoulu, Tampereen seudun työväenopisto, Järvenpään opisto, Pirkan opisto sekä Valkeakoski opisto.

Ota yhteyttä Voimatassu/ Eeva 040- 358 9827 tai voimatassu(at)voimatassu.fi tai jätä yhteydenottopyyntö

 

 

Tulossa olevia koulutuksia

Tarkemmat tiedot tulevista koulutuksista sekä ilmoittautumiset koulutuksiimme tapahtuvat Voimatassun verkkokaupan kautta.

Eläinavusteinen interventio -koulutus tulossa syksyllä 2019

Tampereen seutu klo 9-16

Eläinavusteinen interventio – asiakkaan toiminnallisuuden tukeminen koira-avusteisin menetelmin koulutuspäivä on tiivistelmä eläinavusteisen työn teoriataustaa sekä käytäntöjä, mutta pääpaino koulutuspäivässä on konkreettisilla harjoituksilla, joilla edistetään asiakkaan toiminnallisuutta.

Koulutuspäivä pohjautuu samannimiseen kirjaan. Kouluttajana toimii kirjan kirjoittaja ja Voimatassun yrittäjä Toimintaterapeutti (AMK), Yhteisöpedagogi (AMK), Eläintenhoitaja (Eläintenkouluttaja) Eeva Kahilaniemi.

Koulutuspäivän kurssihinta sisältää – Koulutuksen sekä luentomateriaalit – Eläinavusteinen interventio -asiakkaan toiminnallisuden tukeminen koira-avusteisin menetelmin kirjan

Hinta 190€. Rajoitettu määrä paikkoja.  Koulutuksessa on ollut edullisempi ennakkoilmoittautumishinta.

Tarkempi kirje koulutuspäivästä toimitetaan ilmoittautuneille. Koulutukseen ei oteta omia koiria mukaan sillä paikalla demokoirat järjestäjän taholta.

Koulutukseen ilmoittaudutaan Voimatassun verkkokaupan kautta.

 

Luontokoulutuspaiva_banneri_030518Lisää ammatillisuutta, osallisuutta ja hyvinvointia Green Care menetelmillä -koulutuspäivä

27.9.2019 Tampereen seutu  (kevään 2019 koulutuspäivät peruttu vähäisen osallistujamäärän vuoksi)

Koulutus on suunnattu sinulle sosiaali-, terveys- tai kasvatusaloilla työskentelevä ammattilainen tai muuten aiheesta kiinnostunut, joka haluat hyödyntää erilaisia Green Care -menetelmiä sekä luontoympäristöä omassa työssäsi. Green Care -menetelmillä tarkoitetaan luonto-, eläin-, puutarha- ja maatilalähtöistä toimintaa, jonka tavoitteena ovat moninaiset hyvinvointivaikutukset.
Koulutuksen sisältö: Koulutuspäivästä saat esimerkkejä toiminnallisista menetelmistä sekä luontoyhteyden kehittämisestä omassa työssäsi sekä tukea ohjaajana toimimiseen. Koulutuspäivä on toiminnallinen ja olemme osan päivästä ulkona, nautimme mm. nokipannukahvit Urhon kodalla. Koulutus sisältää lisäksi koulutuksessa julkaistavan kirjallisen Green Care -menetelmäoppaan.

Hinta: Early bird hinta on voimassa 27.9.2019 saakka 190 eur (sis alv 24%) ja tämän jälkeiseltä ajalta koulutuksen hinta on 220€, sisältää koulutuksen, Green Care -menetelmäoppaan, aamukahvin, lounaan sekä iltapäiväkahvin.

Ajankohta ja paikka: Varmistuu lähempänä.

Ilmoittautuminen: Koulutukseen ilmoittaudutaan Voimatassun verkkokaupan kautta. Voit luovuttaa paikkasi toiselle osallistujalle, mikäli joudut perumaan osallistumisesi. Kurssin ilmoittautuminen on SITOVA. Palautamme kurssimaksun ainoastaan sairastodistusta vastaan tai mikäli koulutus peruuntuu Voimatassun ja LuontoLeenan taholta. Koulutus toteutetaan kun osallistujia on vähintään 15 henkilöä.

Organisaatiot voivat ilmoittautua myös sähköpostilla, jolloin koko osallistumismaksu laskutetaan yhdellä kerralla. Laita tällöin laskutus- ja osallistujatiedot sähköpostilla voimatassu@voimatassu.fi

Kouluttajat: Koulutuksen järjestävät yhteistyössä Tmi LuontoLeena/Leena Löf (kasvatustieteiden maisteri, luonto- ja ympäristöneuvoja, luonnonvaratuottaja ja Green Care Finlandin hyväksymä Green Care -kouluttaja) sekä Voimatassu Ky, Eeva Kahilaniemi (toimintaterapeutti (AMK), yhteisöpedagogi (AMK), eläintenhoitaja ja Green Care -kouluttaja

Lisätietoa: Eeva, voimatassu@voimatassu.fihttp://www.voimatassu.fi tai Leena, leena.lof@luukku.com tai https://luontoleena.wordpress.com/

 

Ilmoittautumis- ja peruutusehdot Voimatassun koulutuksista:

  • Ilmoittautuminen Voimatassun koulutuspäivään on aina SITOVA. Palautamme jo maksetun kurssimaksun ainoastaan sairastapauksissa kurssille osallistuvan ihmisen (emme koiran tmv.) kirjallista lääkärintodistusta vastaan.
  • Mikäli osallistuja peruu koulutuksen sairastapauksen vuoksi, palautamme kurssimaksun ainoastaan silloin, kun peruutus tapahtuu vähintään 24h ennen koulutuksen alkua, ellei kyse ole tapaturmasta tai muusta äkillisestä sairastapauksesta, jonka vuoksi osallistuja on estynyt koulutukseen saapumasta. Veloitamme aina 10% koulutusmaksun loppusummasta toimisto- ja käsittelykuluina, mikäli osallistuja peruuttaa koulutukseen tulemisensa sairastapauksen vuoksi.
  • Ilmoittautumisen koulutukseen voi vaihtaa toiselle osallistujalle ja kurssilaisella on mahdollisuus osallistua seuraavaan vastaavaan ja samanhintaiseen koulutukseen, mikäli hänelle tulee äkillinen este, mutta emme palauta kurssiperuutuksesta rahaa.
  • Edullisempi ennakkoilmoittautumishinta koulutuspäiviin on voimassa siihen saakka, kunnes koulutuspäivään on aikaa neljä (4) viikkoa tai kurssi-ilmoituksessa kerrotaan. Tämän jälkeen koulutuspäivän hinta kaikissa Voimatassun koulutuksissa nousee.
  • Jotta koulutus toteutuu, tulee niillä olla vähintään 6 osallistujaa.
  • Koulutuksen toteutuminen varmistuu viimeistään kaksi- kolme viikkoa ennen koulutuksen ajankohtaa.
  • Koulutukseen osallistuville lähetetään sähköpostilla kurssikirje noin viikkoa ennen kyseisen koulutuspäivän alkamista.
  • Voimatassu pidättää itsellään oikeuden koulutusten sisältöä ja kouluttajia koskeviin muutoksiin