Asiakaspaikkatiedustelut

Ennen ajanvarausta, varmistathan aina ensin, että pystymme ottamaan uusia asiakkaita.

Vapaista asiakaspaikoista voit olla yhteydessä Voimatassun toimistolle, puh. 050 558 0025 ja sposti: toimisto@voimatassu.fi

TOIMINTATERAPIA

Oletko jo asiakkaana meillä?

Voit varata osalle työntekijöistämme ajan vastaanotolle tai etäkuntoutukseen myös nettiajanvarauksen kautta. Mikäli et löydä oman työntekijäsi tietoja nettiajanvarauksesta, sovi käyntiajat jatkossakin suoraan työntekijän kanssa. Koti-, koulu- ja päiväkotiympäristöissä tapahtuvat kuntoutuskäynnit sovitaan jatkossakin suoraan työntekijän kanssa.

Nettiajanvaraukseen pääset alla olevasta painikkeesta
Varaa netin kautta vastaanottokäynnit omalle terapeutillesi. Löydät nettiajanvarauksesta vapaana olevat ja varattavissa olevat ajat, joten ajanvaraus on mahdollista vuorokaudenajasta riippumatta.

ASIAPASPAIKKATILANNE TOIMINTATERAPIASSA

Asiakaspaikkatilanne toimintaterapiassa:

Yksilöterapian asiakaspaikat ovat pääasiassa täynnä keväälle 2024 lasten osalta. Yksittäisiä asiakaspaikkoja voi järjestyä riippuen sijainnista, toteutustavasta ja aikatauluista jos ne saadaan soviteltua terapeuttien aikatauluihin.

Yli 16-vuotiaiden nuorten ja aikuisten sekä ikäihmisten toimintaterapiaan on vapaita asiakaspaikkoja 8.1.2024 alkaen, sillä meillä aloittaa aikuisiin erikoistunut uusi toimintaterapeutti. Terapiapaikkoja vapaana esim. kehitysvammapuolen, neurologian tai mielenterveyspuolen asiakkuuksiin.

Eläinavusteiseen toimintaterapiaan vapaa asiakaspaikka keväästä 2024 alkaen mieluiten yli 13-vuotiaalle vastaanotolla käyvälle asiakkaalle.  Kysy lisää vapaista asiakaspaikoista toimisto@voimatassu.fi

Rekrytoimme tällä hetkellä 1-2 uutta toimintaterapeuttia meille, joten toivottavasti tilanne helpottaa syksyn aikana.

 

Asiakaspaikkatilanne ryhmätoimintaterapiassa:

Lasten toimintaterapiaryhmä: Toivo -tunneryhmä kevät 2024

Ryhmä kokoontuu: 29.1.-.20.5.2024 välisenä aikana viisitoista kertaa aina maanantaisin kello 14-15.30. Ei ryhmää vk 9 hiihtolomaviikolla.

Kertamäärä: 15 kertaa, 2 vanhempien tapaamiskertaa a´60 min koti/vastaanottokäynti ja 1 verkostokäynti 90 min
Kesto: 90 minuuttia ryhmäterapiakertaa
Kenelle: lapsille noin 8-10 v.

Paikkatilanne: Ei vapaita paikkoja, voit jättää tietosi toimisto@voimatassu.fi jos haluat jäädä jonoon (tilanne 7.12.2023)

 

Nuorten toimintaterapiaryhmä: Nuotiota ja sympatiaa

Ryhmä kokoontuu:
torstaisin kello 15-16.30.
Kertamäärä: 15 kertaa
Kesto: 90 minuuttia
Kenelle: nuorille noin 13-17 v.

Paikkatilanne:  Kysy lisää ja ilmoita kiinnostuksestasi, ryhmä kootaan kun tarpeeksi ryhmäläisiä jonossa. 

Toimintaterapia-arvio:

Yksittäisiä toimintaterapia-arvioita pystymme toteuttamaan muiden töiden lomassa syyskaudella 2023 muutamia yksittäisiä.

Kysy mahdollisuutta toimintaterapia-arviointiin.

Voit varata osalle työntekijöistämme ajan vastaanotolle tai etäkuntoutukseen myös nettiajanvarauksen kautta. Mikäli et löydä oman työntekijäsi tietoja nettiajanvarauksesta, sovi käyntiajat jatkossakin suoraan työntekijän kanssa.

Nettiajanvaraukseen pääset alla olevasta painikkeesta
Varaa netin kautta vastaanottokäynnit omalle terapeutillesi. Löydät nettiajanvarauksesta vapaana olevat ja varattavissa olevat ajat, joten ajanvaraus on mahdollista vuorokaudenajasta riippumatta.

Voimatassu_Nirva_6_2022_WEB_0415

Voimatassu Toimisto

puh. 050 558 0025
sposti: toimisto@voimatassu.fi