Hinnasto

Voimatassu_Kauppi_WEB-5271

Toimintaterapia

Asiakas ohjautuu toimintaterapiaan esimerkiksi terveyskeskuksessa/perusterveydenhuollossa tai erikoissairaanhoidossa todetun, toimintakyvyn rajoitteen vuoksi.

Toimintaterapiaan saadaan yleensä maksusitoumus omalta hyvinvointialueelta, sairaanhoitopiiriltä, Kelasta (Kansaneläkelaitos) tai vakuutusyhtiöltä.  Hyvinvointialueiden eli aikaisemmin kuntien korvattavasta toimintaterapiasta (maksusitoumuksen myöntämisestä) päättävät hyvinvointialueilla kuntoutustyöryhmät. Pirkanmaan hyvinvointialueella maksusitoumuksia myöntävät kunnat käyttävät palveluseteliportaali Palse.fi palvelua.

Asiakas voi hakeutua toimintaterapiaan myös oma-aloitteisesti ja maksaa kuntoutuksensa itse. Tällöin voit olla suoraan yhteydessä meihin.

Sopimusasiakkaiden (Kela ja Pirkanmaan hyvinvointialueen) hinnat ovat aina sopimuskohtaisia ja perustuvat voimassa olevaan kilpailutukseen/hankintasopimukseen.

Voimatassu Oy:llä on yksilö -ja ryhmätoimintaterapian toteuttamisesta Kelan sekä Pirkanmaan hyvinvointialueen kanssa sopimus.

Voimatassu Oy:n toimintaterapiahinnasto on voimassa 1.6.2023 alkaen ja koskee uusia sopimuksia. Pidätämme itsellämme oikeuden hinnan muutoksiin. Terveydenhuollon palvelut ovat aina alv 0%.

 

Toimintaterapiahinnasto

Toimintaterapia vastaanottokäynti 45 min 88 €

Toimintaterapia vastaanottokäynti 60 min 115 €

Toimintaterapia kotikäyntilisä +50 % (alle 35 km edestakainen matka)

Toimintaterapia kotikäyntilisä +70 % (36-70 km edestakainen matka)

Toimintaterapia kotikäyntilisä +100 % (71- 100 km edestakainen matka)

 

Muut työt

Tutustumiskäynti toimintaterapiaan/toimintaterapeuttiin vastaanotolla max. 60 min 75 €

Kuntoutuskoiran mukaan ottaminen terapiaprosessiin +10 €/ kerta tai tunti

Ohjaus- ja neuvontakäynnit esimerkiksi kotiin, päiväkotiin, kouluun tai hoitolaitokseen 60 min 125€ (minimilaskutus 2 h, sisältää matkakulut alle 30 km edestakaiselle matkalle)

Puhelinkonsultaatio, ohjaus ja neuvonta alk. 30 min 66 €

Lausunto/ terapiapalautteen kirjoittaminen 95 €

Toimintaterapia-arviointi  (sisältää 3-6 tapaamiskertaa, arviointivälineistön käytön sekä arviointipalautteen) 550-950 €

Koulutuspalvelut kysy lisää suoraan Eevalta!

 

Peruutukset

Perumaton käynti 65 € (alle 24 h tehty peruutus)

Peruutukset tulee tehdä aina kirjallisesti omalle toimintaterapeutille joko sähköpostitse tai puhelimitse ja saada tähän vastaus, jotta tieto peruutuksesta on tullut varmasti perille.