Työhyvinvointipalvelut

Haluaisitko sinä viedä työyhteisösi luontoon tai kenties tuoda luonnon työpaikalle? Kaipaatko pysähtymistä kiireisessä ja kuormittavassa työarjessa?

Sen lisäksi, että tarjoamme koulutuksia työyhteisöille luontoavusteisten menetelmien hyödyntämisestä asiakastyössä, tarjoamme myös työyhteisöille mahdollisuuden omiin luontointerventioihin.

Lähtekää kehittämään omia työtapojanne sekä ryhmähenkeä yhteisölliseen, moniaistilliseen, kokemukselliseen ja toiminnalliseen päivään kanssamme. Lupaamme jättää teille pureskeltavaa ja puhuttavaa vielä seuraavallellekin kahvitauolle.

87% tutkimukseen osallistuneista kertoi metsässä ja puistossa oleilun vähentävän stressioireita ja päänsärkyä. Vaikutukset vahvistuivat mitä pidempään metsässä oleiltiin.

(Hansmann, R., Hug, S.M. & Seeland, K. 2007. Restoration and stress relief through physical activities. Urban Forestry & Urban Greening 6, 213-225)

Järjestämme työhyvinvointipäiviä yrityksille sekä yhteisöille – luontotwistillä totta kai! Luontopäivä voi olla joko kokonainen päivä tai vaikka iltapäivän palauttava irtiotto toimistoarjesta. Luonto-tyhy -päiviä voidaan järjestää joko Tampereen seudulla tai kauempana – juuri teidän omalla paikkakunnallanne.

Räätälöidään tarpeisiinne sopiva paketti!

Teemme yhteistyötä työhyvinvointipalveluiden osalta myös LuontoLeenan kanssa.

Ota yhteyttä


Käytämme tällä lomakkeella välitettäviä yhteystietoja tietosuojaselosteemme mukaisesti.