Avoimet työpaikat

Voimatassu_tiimi

Toimintaterapeutti, lasten ja nuorten kuntoutus

Tiimissämme on tilaa kokeneelle ja työkokemusta omaavalle toimintaterapeutille. Sinun tulee olla laillistettu sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilainen, toimintaterapeutti (AMK) tai aiempi opistotasoinen tutkinto käy myös. Meillä pääset osaksi moniammatillista ja rempseää tiimiä, jossa huumori kukkii ja asioista keskustellaan avoimesti. Luonto on tärkeä työmenetelmä, mutta myös henkilökohtainen voimavaramme sekä innostuksemme lähde.

Työ on ensisijaisesti lasten ja nuorten kanssa tehtävää toimintaterapeutin työtä Tampereella ja ympäristökunnissa.  Asiakkaat ovat pääasiassa vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen ja hyvinvointialueen palveluseteleiden kautta tulevia lapsia ja nuoria, joten sinulla tulee olla kokemusta kyseisen asiakasryhmän kanssa työskentelystä. Neuropsykiatrinen osaaminen on myös hyödyksi työtehtävissä. Arvostamme myös muuta alalle soveltuvaa täydennyskoulutusta sekä kiinnostusta luontolähtöisiin menetelmiin sekä niiden hyödyntämiseen asiakastyössä.

Toivottavasti et pelkää pukea kumisaappaita jalkaan, lähteä asiakaslasten ja -nuorten kanssa metsäretkelle tai käyttää luovaa mielikuvitusta, ongelmanratkaisukeinoja ja heittäytymiskykyäsi mitä vaativimmissa asiakastilanteissa. Työtehtävät voivat vaihdella perinteisestä terapiatyöstä muihin Voimatassun tehtäviin. Saatat joutua kätevyyttä vaativiin tilanteisiin, sillä pienessä perheyrityksessä ja kodinomaisilla toimitiloilla työskentely on moninaista ja työtehtävät vaihtelevia. Omaa työtä voit kehittää omien mielenkiinnonkohteidesi mukaisesti ja suunnitella itse työkalenterisi.

Kodinomaiset toimitilamme sijaitsevat Tampereen Koivistonkylässä hyvien kulkuyhteyksien päässä. Yhteisiä tiloja on mahdollista käyttää asiakastyössä tai hyödyntää lähialueen luonto- ja metsäalueita. Suurin osa asiakastyöstä tapahtuu kuitenkin asiakkaiden omissa toimintaympäristöissä mm. päiväkoti-, koulu- ja kotikäynteinä Tampereella ja Pirkanmaan alueella, joten tarvitset työssäsi ajokorttia ja omaa autoa.

Työ vaatii rikostaustaotteen esittämistä alle 18-vuotiaiden kanssa työskentelystä sekä ensiaputaitoja (mieluiten vähintään EA1). Työntekijällä olisi hyvä olla suoritettuna Green Care perusteet 5 op verkkokurssi tai hänen tulee sitoutua tämän suorittamiseen ensimmäisen työskentelyvuoden aikana.

Meillä on laaja työterveyshuolto, säännöllinen työnohjaus sekä muut henkilöstöedut käytössäsi. Tuemme myös mielellämme työntekijöidemme täydennyskouluttautumista. Aloitus sopimuksen mukaan elo-syyskuussa 2023.

Jätä kirjallinen työhakemus ja CV sähköpostilla 30.6.2023 mennessä, otsikolla ”Työhakemus toimintaterapeutti”, osoitteeseen voimatassu@voimatassu.fi. Lisätietoja asiakastyön ja kesälomien lomassa antaa Eeva Kahilaniemi, p. 040 358 9827.

Harjoitteluun Voimatassulle

Meillä on satunnaisesti paikkoja myös eri alojen opiskelijoille, kuten toimintaterapeutti, sosionomi, kuntoutuksenohjaaja tai markkinointi- ja viestintäala. Myös muun tyyppisistä harjoitteluista voit kysellä löytyisikö meiltä jotain sinulle.

Harjoittelu Voimatassulla voi tarkoittaa melkeinpä mitä tahansa taivaan ja maan välistä. Pienessä innovatiivisessa ja eloisassa perheyrityksessä hommia riittää, eivätkä pyörät lepää laakereillaan. Olipa kyse sitten Voimavaunun renkaista tai toiminnan kehittämisestä. Meillä opiskelijat pääsevät osaksi moniammatillista tiimiä, jossa nauru raikaa ja asioista puhutaan suoraan. Tarjoamme rempseälle ja mukautumiskykyiselle harjoittelijalle monipuolisen ja vaihtelevan harjoitteluympäristön.

Useimmin harjoittelijoidemme harjoittelujaksot toteutuvat hieman pidennetyllä aikataululla työtehtävien moninaisuuden sekä jaksottumisen vuoksi, sillä hommia harjoittelijalle ei ole aina tarjolla maanantaista perjantaihin klo 8-16 välillä. Opiskelemastasi koulutusalasta, kiinnostuksestasi sekä sen hetkisestä tilanteesta riippuen voit osallistua eri toimintoihin Voimatassulla. Räätälöimme jokaisen opiskelijan harjoittelujakson aina tapauskohtaisesti kuitenkin niin, että se tukee mahdollisimman hyvin harjoittelusi tavoitteita unohtamatta arjen realiteetteja Voimatassulla.

Meillä on ollut pääosin mm. toimintaterapeuttiharjoittelijoita.

Voimavaunun liikkuvan tilan elämys- ja hyvinvointipalvelut tarjoaa loistavan harjoittelu- tai projektioppimisympäristön aktiiviselle sekä innostuvalle tyypille. Harjoittelun voi suorittaa esim. pidemmän ajan kuluessa tapahtumiamme sekä toimintaamme kehittäen ja siihen osallistuen. Loistava harjoittelupaikka esim. kaupanalan, matkailu-, luonto- tai ihan sote -puolen opiskelijalle.

Kysy lisää Eevalta 040 3589827 tai voimatassu@voimatassu.fi.

HUOM! Loppusyksylle 2022 mahdollista tarjota vielä yksi harjoittelupaikka.