Avoimet työpaikat

Toimintaterapeutti

Rempseä terapeutti, joka et pelkää pukea kumisaappaita jalkaan ja astella lammaslaitumelle tai hipsutella villasukilla uuden toimitilamme lattioilla. Työtehtävät voivat vaihdella perinteisestä terapiatyöstä muihin Voimatassun tehtäviin. Saatat joutua kätevyyttä vaativiin tilanteisiin, sillä pienessä perheyrityksessä toiminta on moninaista ja työtehtävät vaihtelevia. Pääset osaksi moniammatillista tiimiä, jossa huumori kukkii ja asioista keskustellaan avoimesti. Luonto on tärkeä työmenetelmä, mutta myös henkilökohtainen voimavaramme sekä innostuksemme lähde.

Työ on ensisijaisesti toimintaterapeutin työtä ympäri Pirkanmaata, joten oman auton käyttö on välttämätöntä. Asiakkaat ovat pääasiassa vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen asiakkaina olevia lapsia ja nuoria, joten sinulla tulee olla kokemusta kyseisen asiakasryhmän kanssa työskentelystä. Neuropsykiatrinen osaaminen on hyödyksi työtehtävissä. Arvostamme myös muuta täydennyskoulutusta sekä kiinnostusta luontolähtöisiin menetelmiin sekä niiden hyödyntämiseen asiakastyössä.

Sinun tulee olla laillistettu toimintaterapeutti.

Työ vaatii myös rikostaustaotteen esittämistä lasten kanssa työskentelystä sekä ensiaputaitoja (mieluiten vähintään EA1).

Meillä on avattu uusi toimipiste Tampereen Kalevaan, joten sitä on mahdollista käyttää asiakastyössä. Suurin osa asiakastyöstä tapahtuu kuitenkin lähikunnissa muun muassa päiväkoti- ja koulukäynteinä.

Kysy lisää Eevalta 040 3589827 tai laita suoraan hakemus joulukuun loppuun mennessä sähköpostilla voimatassu@voimatassu.fi. Paikka täytetään sopivan hakijan löydyttyä ja työn on tarkoitus alkaa sopimuksen mukaan alkuvuodesta 2021.

Harjoitteluun Voimatassulle

Meillä on satunnaisesti paikkoja myös eri alojen opiskelijoille, kuten toimintaterapeutti, sosionomi, kuntoutuksenohjaaja tai markkinointi- ja viestintäala. Myös muun tyyppisistä harjoitteluista voit kysellä löytyisikö meiltä jotain sinulle.

Harjoittelu Voimatassulla voi tarkoittaa melkeinpä mitä tahansa taivaan ja maan välistä. Pienessä innovatiivisessa ja eloisassa perheyrityksessä hommia riittää, eivätkä pyörät lepää laakereillaan. Olipa kyse sitten Voimavaunun renkaista tai toiminnan kehittämisestä. Meillä opiskelijat pääsevät osaksi moniammatillista tiimiä, jossa nauru raikaa ja asioista puhutaan suoraan. Tarjoamme rempseälle ja mukautumiskykyiselle harjoittelijalle monipuolisen ja vaihtelevan harjoitteluympäristön.

Voimavaunun liikkuvan tilan elämys- ja hyvinvointipalvelut tarjoaa loistavan harjoittelu- tai projektioppimisympäristön aktiiviselle sekä innostuvalle tyypille. Harjoittelun voi suorittaa esim. pidemmän ajan kuluessa tapahtumiamme sekä toimintaamme kehittäen ja siihen osallistuen. Loistava harjoittelupaikka esim. kaupanalan, matkailu-, luonto- tai ihan sote -puolen opiskelijalle.

Kevät 2021 toimintaterapian harjoittelupaikat ovat täynnä.

Kysy lisää Eevalta 040 3589827 tai voimatassu@voimatassu.fi.