Avoimet työpaikat

Voimatassu_tiimi_netti_21

Toimintaterapeutti, kokoaikatyö (päivätty 21.9.2021)

Etsimme  tiimiimme uutta toimintaterapeuttia. Sinun tulee olla laillistettu sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilainen, toimintaterapeutti (AMK) tai aiempi opistotasoinen tutkinto käy myös. Meillä pääset osaksi moniammatillista ja rempseää tiimiä, jossa huumori kukkii ja asioista keskustellaan avoimesti. Luonto on tärkeä työmenetelmä, mutta myös henkilökohtainen voimavaramme sekä innostuksemme lähde.

Työ on ensisijaisesti toimintaterapeutin työtä Tampereella ja ympäristökunnissa. Asiakkaat ovat pääasiassa vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen ja kuntien palveluseteleiden kautta tulevia lapsia ja nuoria, joten sinulla tulee olla kokemusta kyseisen asiakasryhmän kanssa työskentelystä. Neuropsykiatrinen osaaminen on myös hyödyksi työtehtävissä. Arvostamme myös muuta alalle soveltuvaa täydennyskoulutusta sekä kiinnostusta luontolähtöisiin menetelmiin sekä niiden hyödyntämiseen asiakastyössä.

Toivottavasti et pelkää pukea kumisaappaita jalkaan, lähteä asiakaslasten kanssa metsäretkelle tai käyttää luovaa mielikuvitusta, ongelmanratkaisukeinoja ja heittäytymiskykyäsi mitä vaativimmissa asiakastilanteissa. Työtehtävät voivat vaihdella perinteisestä avopuolen terapiatyöstä muihin Voimatassun tehtäviin. Saatat joutua kätevyyttä vaativiin tilanteisiin, sillä pienessä perheyrityksessä toiminta on moninaista ja työtehtävät vaihtelevia. Omaa työtä voit kehittää omien mielenkiinnonkohteidesi mukaisesti.

Ennen kaikkea sinun tulee olla laillistettu toimintaterapeutti.

Työ vaatii myös rikostaustaotteen esittämistä lasten kanssa työskentelystä sekä ensiaputaitoja (mieluiten vähintään EA1).

Meillä on toimipiste Tampereen Kalevassa, joten sitä on mahdollista käyttää asiakastyössä. Suurin osa asiakastyöstä tapahtuu kuitenkin Tampereen alueella päiväkoti- ja koulukäynteinä. Sinulla olisi hyvä olla mahdollisuus oman auton käyttöön, josta maksetaan kilometrikorvaus. Ethän kuitenkaan jätä työhakemusta auton puutteen vuoksi laittamatta, sillä meillä on mahdollista käyttää myös työpaikan autoa, kunhan omistat ajokortin.

Työ on vakituinen kokoaikatyö ja alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.  Kysy rohkeasti lisää ja tutustu nettisivuihimme www.voimatassu.fi. Työskentely vaatii sitoutumista monesti pitkiinkin asiakasprosesseihin sekä liikkumista (ja asumista) Tampereella tai ympäristökunnissa.

Haethan työpaikkaa vain, jos olet laillistettu toimintaterapeutti (AMK) ja aidosti valmis tulemaan meille töihin! Tähän työtehtävään emme valitettavasti voi palkata muiden ammattinimikkeiden henkilöitä.

Tarjoamme mukavan pienen työyhteisön, asianmukaisen välineistön sekä tilat käyttöösi, kehittyvän ja innovatiivisen työporukan, joka haluaa sydämestään tehdä hyvää ja laadukasta kuntoutus- ja sosiaalityötä. Meillä on laaja työterveyshuolto, säännöllinen työnohjaus sekä muut henkilöstöedut käytössäsi. Tuemme myös mielellämme työntekijöidemme täydennyskouluttautumista.

Voimatassu -palvelut on eloisa, innovatiivinen ja kasvava pirkanmaalainen perheyritys. Palvelemme sinua, läheisiäsi ja työyhteisöäsi kuntoutus- ja sosiaalipalveluiden, koulutusten sekä alan tuotteiden myötä. Meille on sydämen asia, että saat hyvää, ammattitaitoista sekä arkeasi tukevaa palvelua tai tuotteita, jotka auttavat sinua omassa työssäsi eteenpäin.

 

Toimintamme on osa Green Care -palveluita, joilla edistetään ihmisten hyvinvointia ja terveyttä luonto-, eläin- ja maatila-avusteisia menetelmiä hyödyntämällä. Elämänmakuista arkea tukemassa – Voimatassu.

Ota yhteyttä pikimiten Eevaan 040 358 9827 tai mieluiten sähköpostitse voimatassu@voimatassu.fi.

Harjoitteluun Voimatassulle

Meillä on satunnaisesti paikkoja myös eri alojen opiskelijoille, kuten toimintaterapeutti, sosionomi, kuntoutuksenohjaaja tai markkinointi- ja viestintäala. Myös muun tyyppisistä harjoitteluista voit kysellä löytyisikö meiltä jotain sinulle.

Harjoittelu Voimatassulla voi tarkoittaa melkeinpä mitä tahansa taivaan ja maan välistä. Pienessä innovatiivisessa ja eloisassa perheyrityksessä hommia riittää, eivätkä pyörät lepää laakereillaan. Olipa kyse sitten Voimavaunun renkaista tai toiminnan kehittämisestä. Meillä opiskelijat pääsevät osaksi moniammatillista tiimiä, jossa nauru raikaa ja asioista puhutaan suoraan. Tarjoamme rempseälle ja mukautumiskykyiselle harjoittelijalle monipuolisen ja vaihtelevan harjoitteluympäristön.

Useimmin harjoittelijoidemme harjoittelujaksot toteutuvat hieman pidennetyllä aikataululla työtehtävien moninaisuuden sekä jaksottumisen vuoksi, sillä hommia harjoittelijalle ei ole aina tarjolla maanantaista perjantaihin klo 8-16 välillä. Opiskelemastasi koulutusalasta, kiinnostuksestasi sekä sen hetkisestä tilanteesta riippuen voit osallistua eri toimintoihin Voimatassulla. Räätälöimme jokaisen opiskelijan harjoittelujakson aina tapauskohtaisesti kuitenkin niin, että se tukee mahdollisimman hyvin harjoittelusi tavoitteita unohtamatta arjen realiteetteja Voimatassulla.

Voimavaunun liikkuvan tilan elämys- ja hyvinvointipalvelut tarjoaa loistavan harjoittelu- tai projektioppimisympäristön aktiiviselle sekä innostuvalle tyypille. Harjoittelun voi suorittaa esim. pidemmän ajan kuluessa tapahtumiamme sekä toimintaamme kehittäen ja siihen osallistuen. Loistava harjoittelupaikka esim. kaupanalan, matkailu-, luonto- tai ihan sote -puolen opiskelijalle.

Kysy lisää Eevalta 040 3589827 tai voimatassu@voimatassu.fi.