Avoimet työpaikat

Toimintaterapeutti          (päivätty 19.2.2021)

Laitamme uudelleen hakuun toimintaterapeutin paikan.

Toiminnan laajentuessa etsimme tiimiimme vielä kolmatta toimintaterapeuttia, nyt kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Rempseä terapeutti, joka et pelkää pukea kumisaappaita jalkaan ja astella lammaslaitumelle tai hipsutella villasukilla uuden toimitilamme lattioilla. Työtehtävät voivat vaihdella perinteisestä avopuolen terapiatyöstä muiden kuntoutuspalveluiden kehittämiseen ja toteuttamiseen Voimatassulla tai luontoseikkailuihin Voimavaunun puolella. Saatat joutua kätevyyttä vaativiin tilanteisiin, sillä pienessä perheyrityksessä toiminta on moninaista ja työtehtävät vaihtelevia. Pääset osaksi moniammatillista tiimiä, jossa huumori kukkii ja asioista keskustellaan avoimesti. Luonto on tärkeä työmenetelmä, mutta myös henkilökohtainen voimavaramme sekä innostuksemme lähde.

Työ on ensisijaisesti toimintaterapeutin työtä  Tampereella ja ympäri Pirkanmaata, joten oman auton käyttö on välttämätöntä.  Asiakkaat ovat terapiatyön osalta kunnan tai lääkinnällisen kuntoutuksen kautta tulevia, pääosin lapsia ja nuoria (3-16 -vuotiaita), mutta teemme myös satunnaisia aikuisasiakkaita. Neuropsykiatrinen osaaminen on hyödyksi työtehtävissä ja mahdollistaa moninaisemman työnkuvan kehittelyn. Arvostamme myös muuta täydennyskoulutusta sekä kiinnostusta luontolähtöisiin menetelmiin sekä niiden hyödyntämiseen asiakastyössä. Toivottavaa on, että sinulla olisi kokemusta toimintaterapian työstä.

Sinun tulee olla laillistettu toimintaterapeutti. Arvostamme työkokemusta sosiaali- ja terveysalan työstä ja olisikin hyvä jos sinulla olisi kokemusta lasten ja nuorten toimintaterapiasta. Muuten työssä tulet tarvitsemaan suuren sydämen, avarakatseisen mielen, joustavan työotteen sekä ratkaisukeskeisen työtavan. Työskentely vaatii itsenäistä työotetta sekä itseohjautuvuutta ja voitkin itse vaikuttaa työhösi sekä sen sisältöön.

Työ vaatii myös rikostaustaotteen esittämistä lasten kanssa sekä ensiaputaitoja (mieluiten vähintään EA1).

Olemme avanneet syksyllä 2020 kotoisan ja luonnonläheisen uuden toimipisteen Tampereen Kalevaan. Monipuolisista tiloista löytyy terapiavälineistöä niin motorisempiin harjoitteisiin kuin pöytätason työskentelyyn.  Asiakastyöstä suurin osa tapahtuu kuitenkin Tampereella ja lähikunnissa muun muassa päiväkoti-, koulu- ja kotikäynteinä, joten sinulla tulee olla valmius liikkuvaan työhön sekä oman auton käyttöön, josta maksetaan kilometrikorvaus.

Kysy lisää Eevalta 040 3589827 tai laita suoraan hakemus mahdollisimman pian sähköpostilla voimatassu@voimatassu.fi.

Paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä ja työn on tarkoitus alkaa mahdollisimman pian. Työ on ensimmäisen kuukauden osalta mitä todennäköisemmin noin 50-60% työajalla, jonka jälkeen loppujen asiakaspaikkojen täytyttyä muuttuu kokoaikaiseksi ja toistaiseksi voimassaolevaksi työsuhteeksi. Työsuhteessa on neljän (4) kuukauden koeaika. Kuuntelemme mielellämme palkkatoiveita. Meille on tärkeää, että työntekijämme viihtyvät ja voivat hyvin, joten laaja työterveyshuolto sekä työnohjaus kuuluvat asiaan.

Ota rohkeasti yhteys, sillä täytämme paikan nopeallakin aikataululla!

 

Voimatassu -palvelut on eloisa, innovatiivinen ja kasvava pirkanmaalainen perheyritys. Palvelemme sinua, läheisiäsi ja työyhteisöäsi kuntoutus- ja sosiaalipalveluiden, koulutusten sekä alan tuotteiden myötä. Meille on sydämen asia, että saat hyvää, ammattitaitoista sekä arkeasi tukevaa palvelua tai tuotteita, jotka auttavat sinua omassa työssäsi eteenpäin. Toiminimi Toimintaterapia Eeva Kahilaniemen toiminta on yhdistynyt muun Voimatassu Oy:n kanssa samaan 1.1.2021 alkaen.

Toimintamme on osa Green Care -palveluita, joilla edistetään ihmisten hyvinvointia ja terveyttä luonto-, eläin- ja maatila-avusteisia menetelmiä hyödyntämällä. Elämänmakuista arkea tukemassa – Voimatassu. 

Harjoitteluun Voimatassulle

Meillä on satunnaisesti paikkoja myös eri alojen opiskelijoille, kuten toimintaterapeutti, sosionomi, kuntoutuksenohjaaja tai markkinointi- ja viestintäala. Myös muun tyyppisistä harjoitteluista voit kysellä löytyisikö meiltä jotain sinulle.

Harjoittelu Voimatassulla voi tarkoittaa melkeinpä mitä tahansa taivaan ja maan välistä. Pienessä innovatiivisessa ja eloisassa perheyrityksessä hommia riittää, eivätkä pyörät lepää laakereillaan. Olipa kyse sitten Voimavaunun renkaista tai toiminnan kehittämisestä. Meillä opiskelijat pääsevät osaksi moniammatillista tiimiä, jossa nauru raikaa ja asioista puhutaan suoraan. Tarjoamme rempseälle ja mukautumiskykyiselle harjoittelijalle monipuolisen ja vaihtelevan harjoitteluympäristön.

Voimavaunun liikkuvan tilan elämys- ja hyvinvointipalvelut tarjoaa loistavan harjoittelu- tai projektioppimisympäristön aktiiviselle sekä innostuvalle tyypille. Harjoittelun voi suorittaa esim. pidemmän ajan kuluessa tapahtumiamme sekä toimintaamme kehittäen ja siihen osallistuen. Loistava harjoittelupaikka esim. kaupanalan, matkailu-, luonto- tai ihan sote -puolen opiskelijalle.

Kysy lisää Eevalta 040 3589827 tai voimatassu@voimatassu.fi.