Avoimet työpaikat

Sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, kesälomasijaisuus NUOTTI-valmentajana  (päivätty 6.5.2021)

Hei sinä sosiaali- ja terveysalan ammattilainen! Etsimme kesä- ja heinäkuuksi meille kesälomien tuuraajaa jostain seuraavien ammattiryhmien edustajasta.
 psykologi
 toimintaterapeutti (AMK)
 sairaanhoitaja (AMK)
 terveydenhoitaja (AMK)
 sosiaalityöntekijä
 sosionomi (AMK)
 kuntoutuksen ohjaaja (AMK)
 yhteiskuntatieteiden maisteri (opintosuunta nuorisotyö tai nuorisotyön tutkimus)
 kasvatustieteen maisteri (suuntauksena muu kuin varhaiskasvatus)
 yhteisöpedagogi (AMK)
Kyseisen soveltuvan koulutuksen lisäksi sinulla tulee olla vähintään 2 vuoden työkokemus sote-puolelta nuorten tai nuorten aikuisten kanssa tehtävästä työstä. Työt on Kelan nuorten ja nuorten aikuisten kanssa tehtävää NUOTTI-valmentajan työtä, johon kaipaamme kesäsijaista ammattilaistemme lomaillessa.  Asiakkaat ovat 16-29 -vuotiaita nuoria ja nuoria aikuisia. Eduksi on neuropsykiatrisen valmentajan koulutus sekä muu alaa sivuava täydennyskoulutusosaaminen. Sinun tulee esittää rikostaustaote lasten ja nuorten kanssa työskentelyä varten.
Hihkaise hep ja laita sähköpostia voimatassu@voimatassu.fi jos sinulla on hyvä tyyppi mielessä tai olet itse sellainen! Kerron mielelläni lisää. Työtä on noin 3-5 päivää viikossa kesän ajan Tampereella ja ympäristökunnissa liikkuen. Töitä riittää tuntityöntekijänä mahdollisesti myös syksyllä.

Työ vaatii myös rikostaustaotteen esittämistä lasten kanssa sekä ensiaputaitoja (mieluiten vähintään EA1). Green Care osaaminen lasketaan suureksi plussaksi, mutta tarvittaessa koulutamme sinua.

Olemme avanneet syksyllä 2020 kotoisan ja luonnonläheisen uuden toimipisteen Tampereen Kalevaan.

Toimintamme on osa Green Care -palveluita, joilla edistetään ihmisten hyvinvointia ja terveyttä luonto-, eläin- ja maatila-avusteisia menetelmiä hyödyntämällä. Elämänmakuista arkea tukemassa – Voimatassu. 

Ota yhteyttä pikimiten Eevaan 040 3589827 tai mieluiten sähköpostitse voimatassu@voimatassu.fi. Paikka täytetään sopivan hakijan löydyttyä.

 

Toimintaterapeutti, kokoaikatyö (päivätty 6.5.2021)

Rempseä terapeutti, joka et pelkää pukea kumisaappaita jalkaan ja astella lammaslaitumelle tai hipsutella villasukilla uuden toimitilamme lattioilla. Työtehtävät voivat vaihdella perinteisestä terapiatyöstä muihin Voimatassun tehtäviin. Saatat joutua kätevyyttä vaativiin tilanteisiin, sillä pienessä perheyrityksessä toiminta on moninaista ja työtehtävät vaihtelevia. Pääset osaksi moniammatillista tiimiä, jossa huumori kukkii ja asioista keskustellaan avoimesti. Luonto on tärkeä työmenetelmä, mutta myös henkilökohtainen voimavaramme sekä innostuksemme lähde.

Työ on ensisijaisesti toimintaterapeutin työtä Tampereella ja ympäristökunnissa pitkin poikin Pirkanmaata. Asiakkaat ovat pääasiassa vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen ja kuntien kautta tulevia lapsia ja nuoria, joten sinulla tulee olla kokemusta kyseisen asiakasryhmän kanssa työskentelystä. Neuropsykiatrinen osaaminen on hyödyksi työtehtävissä. Arvostamme myös muuta alalle soveltuvaa täydennyskoulutusta sekä kiinnostusta luontolähtöisiin menetelmiin sekä niiden hyödyntämiseen asiakastyössä. Huippu ihana yllätys olisi, että olisit hankkinut jo täydennyskoulutusosaamista Green Care menetelmistä (luonto- ja eläinavusteiset) tai ne kiinnostavat sinua jatkokouluttautumisen myötä, sillä luontolähtöiset menetelmät toimivat yrityksemme taustalla olevana punaisena lankana.

Sinun tulee olla laillistettu toimintaterapeutti.

Työ vaatii myös rikostaustaotteen esittämistä lasten kanssa työskentelystä sekä ensiaputaitoja (mieluiten vähintään EA1).

Meillä on avattu uusi toimipiste Tampereen Kalevaan, joten sitä on mahdollista käyttää asiakastyössä. Suurin osa asiakastyöstä tapahtuu kuitenkin lähikunnissa muun muassa päiväkoti- ja koulukäynteinä. Sinulla olisi hyvä olla mahdollisuus oman auton käyttöön, josta maksetaan kilometrikorvaus. Ethän kuitenkaan jätä työhakemusta auton puutteen vuoksi laittamatta, sillä pystyt tulevaisuudessa käyttämään myös yrityksemme autoa asiakasajoihin.

 

Työ on vakituinen kokoaikatyö.  Kysy rohkeasti lisää ja tutustu nettisivuihimme www.voimatassu.fi. Työskentely vaatii sitoutumista pitkiin asiakasprosesseihin sekä liikkumista (ja asumista) Tampereella tai ympäristökunnissa. Haethan työpaikkaa vain, jos olet laillistettu toimintaterapeutti (AMK) ja aidosti valmis tulemaan meille töihin! Tähän työtehtävään emme valitettavasti voi palkata muiden ammattinimikkeiden henkilöitä.

Tarjoamme mukavan pienen työyhteisön, asianmukaisen välineistön sekä tilat käyttöösi, kehittyvän ja innovatiivisen työporukan, joka haluaa sydämestään tehdä hyvää ja laadukasta kuntoutus- ja sosiaalityötä. Meillä on laaja työterveyshuolto, säännöllinen työnohjaus sekä muut henkilöstöedut käytössäsi. Tuemme mielellämme työntekijöidemme täydennyskouluttautumista.

Työ alkaa mahdollisimman pian!

Voimatassu -palvelut on eloisa, innovatiivinen ja kasvava pirkanmaalainen perheyritys. Palvelemme sinua, läheisiäsi ja työyhteisöäsi kuntoutus- ja sosiaalipalveluiden, koulutusten sekä alan tuotteiden myötä. Meille on sydämen asia, että saat hyvää, ammattitaitoista sekä arkeasi tukevaa palvelua tai tuotteita, jotka auttavat sinua omassa työssäsi eteenpäin.

 

Toimintamme on osa Green Care -palveluita, joilla edistetään ihmisten hyvinvointia ja terveyttä luonto-, eläin- ja maatila-avusteisia menetelmiä hyödyntämällä. Elämänmakuista arkea tukemassa – Voimatassu.

Ota yhteyttä pikimiten Eevaan 040 358 9827 tai mieluiten sähköpostitse voimatassu@voimatassu.fi. Paikka täytetään sopivan hakijan löydyttyä.

Harjoitteluun Voimatassulle

Meillä on satunnaisesti paikkoja myös eri alojen opiskelijoille, kuten toimintaterapeutti, sosionomi, kuntoutuksenohjaaja tai markkinointi- ja viestintäala. Myös muun tyyppisistä harjoitteluista voit kysellä löytyisikö meiltä jotain sinulle.

Harjoittelu Voimatassulla voi tarkoittaa melkeinpä mitä tahansa taivaan ja maan välistä. Pienessä innovatiivisessa ja eloisassa perheyrityksessä hommia riittää, eivätkä pyörät lepää laakereillaan. Olipa kyse sitten Voimavaunun renkaista tai toiminnan kehittämisestä. Meillä opiskelijat pääsevät osaksi moniammatillista tiimiä, jossa nauru raikaa ja asioista puhutaan suoraan. Tarjoamme rempseälle ja mukautumiskykyiselle harjoittelijalle monipuolisen ja vaihtelevan harjoitteluympäristön.

Useimmin harjoittelijoidemme harjoittelujaksot toteutuvat hieman pidennetyllä aikataululla työtehtävien moninaisuuden sekä jaksottumisen vuoksi, sillä hommia harjoittelijalle ei ole aina tarjolla maanantaista perjantaihin klo 8-16 välillä. Opiskelemastasi koulutusalasta, kiinnostuksestasi sekä sen hetkisestä tilanteesta riippuen voit osallistua eri toimintoihin Voimatassulla. Räätälöimme jokaisen opiskelijan harjoittelujakson aina tapauskohtaisesti kuitenkin niin, että se tukee mahdollisimman hyvin harjoittelusi tavoitteita unohtamatta arjen realiteetteja Voimatassulla.

Voimavaunun liikkuvan tilan elämys- ja hyvinvointipalvelut tarjoaa loistavan harjoittelu- tai projektioppimisympäristön aktiiviselle sekä innostuvalle tyypille. Harjoittelun voi suorittaa esim. pidemmän ajan kuluessa tapahtumiamme sekä toimintaamme kehittäen ja siihen osallistuen. Loistava harjoittelupaikka esim. kaupanalan, matkailu-, luonto- tai ihan sote -puolen opiskelijalle.

Kysy lisää Eevalta 040 3589827 tai voimatassu@voimatassu.fi.