Avoimet työpaikat

Voimatassu_Nirva_6_2022_WEB_9453

Toimintaterapeutti, lasten ja nuorten kuntoutus ( 1-2 hlö)

Haemme joukkoomme Tampereelle täydennystä vanhempainvapaan sijaisuuteen elokuun alusta alkaen. Hyvän tyypin löydyttyä olemme valmiit palkkaamaan uuden työntekijän jo keväällä 2024.

Tiimissämme on tilaa kokeneelle ja työkokemusta omaavalle toimintaterapeutille. Sinun tulee olla laillistettu sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilainen, toimintaterapeutti (AMK) tai aiempi opistotasoinen tutkinto käy myös. Meillä pääset osaksi moniammatillista ja rempseää tiimiä, jossa huumori kukkii ja asioista keskustellaan avoimesti. Luonto on tärkeä työmenetelmä, mutta myös henkilökohtainen voimavaramme sekä innostuksemme lähde.

Työ on ensisijaisesti lasten ja nuorten kanssa tehtävää toimintaterapeutin työtä Tampereella ja ympäristökunnissa.  Asiakkaat ovat pääasiassa vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen ja hyvinvointialueen palveluseteleiden kautta tulevia lapsia ja nuoria, joten sinulla tulee olla kokemusta kyseisen asiakasryhmän kanssa työskentelystä. Neuropsykiatrinen osaaminen on myös hyödyksi työtehtävissä. Arvostamme myös muuta alalle soveltuvaa täydennyskoulutusta sekä kiinnostusta luontolähtöisiin menetelmiin sekä niiden hyödyntämiseen asiakastyössä.

Toivottavasti et pelkää pukea kumisaappaita jalkaan, lähteä asiakaslasten ja -nuorten kanssa metsäretkelle tai käyttää luovaa mielikuvitusta, ongelmanratkaisukeinoja ja heittäytymiskykyäsi mitä vaativimmissa asiakastilanteissa. Työtehtävät voivat vaihdella perinteisestä terapiatyöstä muihin Voimatassun tehtäviin. Saatat joutua kätevyyttä vaativiin tilanteisiin, sillä pienessä perheyrityksessä ja kodinomaisilla toimitiloilla työskentely on moninaista ja työtehtävät vaihtelevia. Omaa työtä voit kehittää omien mielenkiinnonkohteidesi mukaisesti ja suunnitella itse työkalenterisi.

Kodinomaiset toimitilamme sijaitsevat Tampereen Koivistonkylässä hyvien kulkuyhteyksien päässä. Yhteisiä tiloja on mahdollista käyttää asiakastyössä tai hyödyntää lähialueen luonto- ja metsäalueita. Suurin osa asiakastyöstä tapahtuu kuitenkin asiakkaiden omissa toimintaympäristöissä mm. päiväkoti-, koulu- ja kotikäynteinä Tampereella ja Pirkanmaan alueella, joten tarvitset työssäsi ajokorttia ja omaa autoa. Tarvittaessa meillä on käytössä myös talon auto.

Työ vaatii rikostaustaotteen esittämistä alle 18-vuotiaiden kanssa työskentelystä sekä ensiaputaitoja (mieluiten vähintään EA1). Työntekijällä olisi hyvä olla suoritettuna Green Care perusteet 5 op verkkokurssi tai hänen tulee sitoutua tämän suorittamiseen ensimmäisen työskentelyvuoden aikana. Meillä sinun on mahdollista toteuttaa eläinavusteista ja luontolähtöistä työotetta.

Meillä on käytössämme yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimus (TES), laaja työterveyshuolto, säännöllinen työnohjaus sekä muut monipuoliset henkilöstöedut käytössäsi. Tuemme myös mielellämme työntekijöidemme täydennyskouluttautumista ja tähän on varattu vuosittainen kiinteä budjetti. Toimintaterapeutin palkkahaarukka on meillä noin 2800-3350 € riippuen muun muassa työkokemuksestasi, ikälisistä sekä jatko-ja täydennyskoulutusosaamisestasi. Palkan sekä muiden henkilöstöetujen lisäksi voit aina tienata itsellesi reilulla bonusjärjestelmällämme joko lisävapaita tai palkanlisiä.

Vanhempainvapaan sijaisuus alkaa viimeistään elokuun alusta 2024, mutta hyvän tyypin löydyttyä olemme valmiita palkkaamaan uuden työntekijän jo kevätkaudella 2024 täydentämään nykyistä tiimiämme. Työ on mahdollista sopia joko määräaikaisena vanhempainvapaan sijaisuutena tai toistaiseksi voimassa olevana työsuhteena.

Voit jättää kirjallisen hakemuksen joko sähköpostilla voimatassu@voimatassu.fi tai alla olevalla lomakkeella. Laita sähköpostiin otsikoksi ”Työhakemus toimintaterapeutti”. Lisätietoja voit kysyä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla/WhatsApp-viestillä numerosta 040 358 9827. Lisätietoja antaa Eeva Kahilaniemi asiakastyön lomassa.

Hae työpaikkaa tai pyydä lisätietoja klikkaamalla

Tällä lomakkeella voit pyytää lisätietoja tai lähettää hakemuksen tehtävään. Lomakkeella voi lähettää liitetiedoston, jonka maksimi koko on 3 MB ja hyväksytyt tiedostomuodot ovat word ja pdf.

Voit laittaa hakemuksen myös sähköpostilla tai kysyä lisätietoja puhelimitse: 040 358 9827/Eeva


Harjoitteluun Voimatassulle

Meillä on satunnaisesti paikkoja myös eri alojen opiskelijoille, kuten toimintaterapeutti, sosionomi, kuntoutuksenohjaaja tai markkinointi- ja viestintäala. Myös muun tyyppisistä harjoitteluista voit kysellä löytyisikö meiltä jotain sinulle.

Harjoittelu Voimatassulla voi tarkoittaa melkeinpä mitä tahansa taivaan ja maan välistä. Pienessä innovatiivisessa ja eloisassa perheyrityksessä hommia riittää, eivätkä pyörät lepää laakereillaan. Olipa kyse sitten Voimavaunun renkaista tai toiminnan kehittämisestä. Meillä opiskelijat pääsevät osaksi moniammatillista tiimiä, jossa nauru raikaa ja asioista puhutaan suoraan. Tarjoamme rempseälle ja mukautumiskykyiselle harjoittelijalle monipuolisen ja vaihtelevan harjoitteluympäristön.

Useimmin harjoittelijoidemme harjoittelujaksot toteutuvat hieman pidennetyllä aikataululla työtehtävien moninaisuuden sekä jaksottumisen vuoksi, sillä hommia harjoittelijalle ei ole aina tarjolla maanantaista perjantaihin klo 8-16 välillä. Opiskelemastasi koulutusalasta, kiinnostuksestasi sekä sen hetkisestä tilanteesta riippuen voit osallistua eri toimintoihin Voimatassulla. Räätälöimme jokaisen opiskelijan harjoittelujakson aina tapauskohtaisesti kuitenkin niin, että se tukee mahdollisimman hyvin harjoittelusi tavoitteita unohtamatta arjen realiteetteja Voimatassulla.

Meillä on ollut pääosin mm. toimintaterapeuttiharjoittelijoita.

Voimavaunun liikkuvan tilan elämys- ja hyvinvointipalvelut tarjoaa loistavan harjoittelu- tai projektioppimisympäristön aktiiviselle sekä innostuvalle tyypille. Harjoittelun voi suorittaa esim. pidemmän ajan kuluessa tapahtumiamme sekä toimintaamme kehittäen ja siihen osallistuen. Loistava harjoittelupaikka esim. kaupanalan, matkailu-, luonto- tai ihan sote -puolen opiskelijalle.

Kysy lisää Eevalta 040 3589827 tai voimatassu@voimatassu.fi.

Harjoittelupaikkojen tilanne 2024:

Syksy 2024: Täynnä.

Kevät 2025: Ei vielä sovittuja harjoittelujaksoja

Opiskelijoiden kokemuksia harjoittelusta Voimatassulla:

”Eka harkka Voimatassulla loppukeväästä -24 

Hei! Olen Laura, toisen vuoden toimintaterapeuttiopiskelija Turun AMK:sta. Hain Voimatassulle ensimmäiseen harjoitteluuni tutustumaan lasten toimintaterapiaan. Harjoitteluni kesti neljä viikkoa. 

Kaupunki oli itselleni melko vieras, joten lähdin liikkeelle työmatkareitin opettelusta. Kuljin pääasiassa työmatkoja polkupyörällä. Voimatassulla minut otettiin vastaan lämpimästi ja toimintaterapeutit alkoivat heti ottaa kalentereitaan esille ja halusivat ottaa minut mukaan erilaisille toimintaterapiakäynneille. Neljä viikkoa vierähti erittäin nopeasti ja opin, millaista toimintaterapeutin työ voi olla tällaisessa työyhteisössä. 

Pääsin erilaisille havainnointikäynneille päiväkoteihin ja kouluihin sekä välillä myös kokeilemaan siipiäni toimintaterapiakäyntien toteutuksessa. Olin myös mukana Voimavaunun toiminnassa ja ihastuin Niihaman ulkoilumajalla järjestettyyn perhetapahtumaan päivää ennen äitienpäivää. Miniminien äitiä laiskottaa -tapahtuma oli itselleni mieluinen, koska päivän sai viettää ulkona luonnossa. Ja siitä puheen ollen! Ilma suosi melkeinpä koko harjoitteluni ajan ja fiilis kesän kynnyksellä oli mitä mainioin. Asteita välillä lähes 30.

Sain tästä harjoittelusta paljon irti ja kiitos siitä menee Voimatassun väelle. Erityiskiitos Eevalle, joka oli harjoitteluni aikana oma ohjaajani ja sain häneltä kullanarvoisia vinkkejä! ”