Avoimet työpaikat

Voimatassu_tiimi

NUOTTI-valmentaja, määräaikainen


Valmentajamme siirtyessä eläkkeelle etsimme rempseään tiimiimme yhtä kokoaikaista NUOTTI-valmentajaa lopulle kilpailutuskaudelle, vuoden 2023 loppuun saakka.

NUOTTI-valmennus on KELAn ammatillista kuntoutusta 16-29-vuotiaille nuorille. KELAn palvelukuvauksen mukaisesti vaadimme työntekijältä toimintaterapeutin, psykologin.sairaanhoitajan, terveydenhoitajan, sosiaalityöntekijän, sosionomin, kuntoutuksen ohjaajan, yhteiskuntatieteiden maisterin, kasvatustieteen maisterin tai yhteisöpedagogin koulutusta. Lisäksi tulee olla vähintään kahden vuoden työkokemus em. ikäisten nuoren kanssa työskentelystä, valmistumisesi jälkeen. Työ tehdään pääsääntöisesti asiakkaiden ympäristössä Pirkanmaan alueella, joten ajokortti ja oma auto on työssä välttämätön. Työ vaatii sitoutumista pitkiin asiakasprosesseihin.

Edellytyksenä työn aloittamiselle on ensiaputaidot (vähintään EA-1 tasoisesti) sekä rikostaustaotteen esittäminen alle 18-vuotiaiden kanssa työskennellessä. Neuropsykiatrinen- ja mielenterveys- sekä päihdeosaaminen on eduksi. Paikallisen palvelujärjestelmän tuntemus helpottaa työsi tekemistä.

Työyhteisömme on koulutusmyönteinen ja arvostamme muuta alalle soveltuvaa täydennyskoulutusta sekä kiinnostusta luontolähtöisiin menetelmiin ja niiden hyödyntämiseen asiakastyössä. Yrityksemme edustaa luonto- ja eläinavusteista työotetta, joten luonto on sinulle yleisestikin tärkeä arvo ajatusmaailmassasi. 

Työotteeltasi odotamme moniammatillisuutta, ratkaisukeskeisyyttä, luovuutta ja tartut työtehtäviin oma-aloitteisesti. Pienenä perheyrityksenä edellytämme työntekijältämme kykyä tarttua välillä niin lumikolaan kuin haravaankin. Huumorintajusi on rempseää, etkä hätkähdä avointa keskustelua. Omaa työtäsi voit kehittää mielenkiinnonkohteidesi mukaisesti sekä suunnitella oman kalenterisi. Kollegoiden tuki on arjessa läsnä ja arvostamme työyhteisössämme luottamusta ja tiimiajattelua, yli ammattirajojen.

Tarjoamme sinulle asianmukaisen työvälineistön sekä tilat käyttöösi, kehittyvän ja innovatiivisen työporukan, joka haluaa sydämestään tehdä hyvää ja laadukasta asiakastyötä. Meillä on laaja työterveyshuolto, säännöllinen työnohjaus sekä muita henkilöstöetuja käytössäsi. Tuemme työntekijöidemme täydennyskouluttautumista vuosittain.

Haethan työpaikkaa vain, jos olet aidosti valmis tulemaan meille töihin. Työsuhde on toistaiseksi määräaikainen vuoden 2023 loppuun saakka ja jatkuu mahdollisesti KELAn kilpailutuksesta riippuen. Työ alkaa sopimuksen mukaan helmi-maaliskuun tienoilla.  Kysy rohkeasti lisää ja tutustu nettisivuihimme!

 

Jätä kirjallinen työhakemus ja CV sähköpostilla 5.2.2023 mennessä, otsikolla ”NUOTTI-valmentaja”, osoitteeseen voimatassu@voimatassu.fi. Lisätietoja asiakastyön lomassa antaa Eeva Kahilaniemi, p. 040 358 9827.

Harjoitteluun Voimatassulle

Meillä on satunnaisesti paikkoja myös eri alojen opiskelijoille, kuten toimintaterapeutti, sosionomi, kuntoutuksenohjaaja tai markkinointi- ja viestintäala. Myös muun tyyppisistä harjoitteluista voit kysellä löytyisikö meiltä jotain sinulle.

Harjoittelu Voimatassulla voi tarkoittaa melkeinpä mitä tahansa taivaan ja maan välistä. Pienessä innovatiivisessa ja eloisassa perheyrityksessä hommia riittää, eivätkä pyörät lepää laakereillaan. Olipa kyse sitten Voimavaunun renkaista tai toiminnan kehittämisestä. Meillä opiskelijat pääsevät osaksi moniammatillista tiimiä, jossa nauru raikaa ja asioista puhutaan suoraan. Tarjoamme rempseälle ja mukautumiskykyiselle harjoittelijalle monipuolisen ja vaihtelevan harjoitteluympäristön.

Useimmin harjoittelijoidemme harjoittelujaksot toteutuvat hieman pidennetyllä aikataululla työtehtävien moninaisuuden sekä jaksottumisen vuoksi, sillä hommia harjoittelijalle ei ole aina tarjolla maanantaista perjantaihin klo 8-16 välillä. Opiskelemastasi koulutusalasta, kiinnostuksestasi sekä sen hetkisestä tilanteesta riippuen voit osallistua eri toimintoihin Voimatassulla. Räätälöimme jokaisen opiskelijan harjoittelujakson aina tapauskohtaisesti kuitenkin niin, että se tukee mahdollisimman hyvin harjoittelusi tavoitteita unohtamatta arjen realiteetteja Voimatassulla.

Meillä on ollut pääosin mm. toimintaterapeuttiharjoittelijoita.

Voimavaunun liikkuvan tilan elämys- ja hyvinvointipalvelut tarjoaa loistavan harjoittelu- tai projektioppimisympäristön aktiiviselle sekä innostuvalle tyypille. Harjoittelun voi suorittaa esim. pidemmän ajan kuluessa tapahtumiamme sekä toimintaamme kehittäen ja siihen osallistuen. Loistava harjoittelupaikka esim. kaupanalan, matkailu-, luonto- tai ihan sote -puolen opiskelijalle.

Kysy lisää Eevalta 040 3589827 tai voimatassu@voimatassu.fi.

HUOM! Loppusyksylle 2022 mahdollista tarjota vielä yksi harjoittelupaikka.