Koko perheen halloweenmetsä – Revenneen lakanan arvoitus (Voimavaunu)

Ajankohta
30.10.2020 - 31.10.2020 klo 16:00 - 19:00

Kategoria


Revenneen lakanan arvoitus – koko perheen halloweenmetsäseikkailu

Mitä ihmettä on tapahtunut, kun Viljo-vaari löytää pyykkinarulla roikkuneesta perintölakanasta pelkän tilkun? Jäljet viittaavat metsään päin, ja sinne vaarikin lähtee tihutyön tekijän perään. Lähde sinäkin pimeään metsään seikkailemaan ja ratkaisemaan revenneen lakanan arvoitusta: Kuka tai mikä on tihutyön takana?

Ota mukaasi soihtu ja ystävät, hae kartta Voimavaunulta ja kerää rohkeutesi astuessasi hämärään… Voimavaunun halloweenin metsäseikkailu sopii koko perheelle, vaikka pimeä metsä saattaakin yllättää jännittävyydellään ja haasteellisuudellaan.

Tapahtuma sijoittuu kokonaan ulkotiloihin ja seikkailijoilla tulee säilyä hyvät turvavälit. Tulethan vain terveenä seikkailemaan. Tärkeät pimeän seikkailun varusteet ovat kohdistava taskulamppu, jolla voi valaista heijastavia pintoja, sekä lämpimät ja kosteaa kestävät vaatteet. Hämärän metsä hönkii huurujaan…

Huomioimme tapahtumassa yleisiä turvallisuusohjeita turvaväleistä sekä käsihygieniasta. Suosittelemme myös kasvomaskin käyttöä turvallisen metsäseikkailun takaamiseksi. Perhekunnat liikkuvat metsässä omalla porukallaan.

 

Osta lippusi edullisemmin ennakkoon tästä!

 

Paikka: Niihaman maja, Tampere, tarkempi osoite Pikku-Niihamantie 98, 33560 Tampere

Aika: Perjantaina 30.10. klo 16-19 ja lauantaina 31.10. klo 16-19 välisenä aikana pääsette starttaamaan metsäseikkailulle.

 

Tämä on sinulle, jos…

1. Sinulla on oma perhe, naapuri, kummilapsi tai muu luvallisesti lainattava lapsi, jonka kanssa haluat lähteä hetkeksi lähiluontoon. Toki olet tervetullut tapahtumiimme millä muullakin porukalla tahansa – me emme aseta siihen rajoja. Perhetapahtumiin voi yhtä hyvin lähteä heittäytymiskykyisellä ja huumorintajuisella aikuisporukallakin.

2. Haluat vaihtelua iänikuiseen televisio-ohjelmien kärttämiseen tai lasten käninään, kun “ei ole mitään tekemistä”.

3. Haluat tarjota luontoseikkailuja, aivopähkinöitä sekä ohjattua mutta silti riittävän kevyttä ja leikkimielistä yhdessätekemistä teidän perheellenne.

4. Haluat muuttaa omaa toimintatapaasi sekä ajatteluasi suhteessa luontoon sekä sen mahdollisuuksiin perheen toimintaympäristönä.

5. Haluat elää täyttä elämää, jossa luonnolla on suuri merkitys! Haluat olla innostunut, jaksaa paremmin arjessasi sekä tarjota saman kokemuksen myös koko teidän porukallenne.

Ja ehkäpä havahdut näihin yhteisiin pohdintoihin:

Miten tarjota mukava toiminnallinen luontohetki koko perheelle?Miten saat aikaiseksi enemmän vähemmällä? Miten pienikin luontokokemus voi olla merkityksellinen ja arvokas? Miten selättää kiireen ja hektisyyden tuntu arjessa tai ainakin antaa näille vastaisku saaden aikaan positiivisia luontokokemuksia? Miten lisätä oman perheen yhteen hiileen puhaltamista ja yhdessäoloaikaa?

 

Osta lippusi edullisemmin ennakkoon tästä!

 

Voimavaunu liikkuva tila tarjoaa hyvinvointi – ja elämyspalveluita – luontoa, luovuutta ja leikillisyyttä sopivassa suhteessa. Voimavaunun toiminnan takana on tamperelainen eloisa ja pirskahteleva kuntoutus- ja sosiaalipalveluita tuottava Voimatassu Oy.

Toimintamme on osa Green Care -palveluita, joilla edistetään ihmisten hyvinvointia ja terveyttä luonto-, eläin- ja maatila-avusteisia menetelmiä hyödyntämällä.