Kaksi puuta -metsätreffit pariskunnille (Voimavaunu)

Ajankohta
26.09.2021 klo 11:00 - 15:00

Kategoria


 

Voimavaunun Kaksi puuta -pariskuntaseikkailu kutsuu kaikenlaisia pareja viettämään aikaa yhdessä.

Lähtekää metsän poluille vaihtamaan ajatuksia, laittamaan tunnetta peliin ja tutustumaan toisiinne paremmin – oli yhteinen historianne sitten pitkä tai juttu aivan tuore.

Kaksi puuta -seikkailu on pieni lomamatka suomalaisen luonnon keskellä, kaunis metsäpolku katkaisee arjen kiireen ja Voimavaunun teille kehittämät rastit haastavat avaamaan omia näkökulmia matkakumppanille.

Kaksi puuta -seikkailu on myös uudentyyppinen lahjaidea tuttavapariskunnalle, joka voisi olla pienen metsäretken arvoinen!

Tapahtuma järjestetään perhetapahtuma Metsän Näkymättömät yhteydessä Tampereen Niihaman majan metsäympäristössä sunnuntaina 26.9.2021. Omalle parisuhdeluontoseikkailulle voitte lähteä klo 11-15 välisenä aikana, kuinka teille parhaiten sopiikaan.

Tervetuloa heittäytymään pilke silmäkulmassa.

Peruslipun hinta on 22 € etukäteen ostettuna ja paikan päältä tapahtumassa 27 €. Lippu on kahdelle hengelle.

Haluatko pientä lisäelämystä ja nautintoa matkalle mukaan – hanki Voimavaunun oma premium Kaksi puuta- parisuhdeseikkailu hintaan 32 € etukäteen ostettuna ja 37 € paikan päältä. Pakkaamme tuolloin mukaanne luontoseikkailulle yllätyspussin, jonka myötä saatte tehtyä yhteisestä hetkestänne entistä ikimuistoisemman ja nautinnollisemman pienten retkitarjottavien myötä. Mikä olisikaan mukavampaa kuin pysähtyä hetkeksi luontoon ja herkutella.