Voimavaunu

Kaipaatko pientä tunnelmallista ja kotoisaa työtilaa satunnaiseen käyttöön? Haluaisitko pistäytyä kesken työpäivän rapsuttelemassa lampaita tai nauttia raittiista maalaisilmasta?

Tarjoamme taatusti erilaisen työpäivän ja työskentelykokemuksen! Voimavaunu sijaitsee majapaikassaan Tampereen Teiskossa, vain puolen tunnin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Voimavaunua tarjotaan vuokralle joko säännöllisempään tai satunnaisempaan käyttöön.

Voimavaunu on ihana pieni keltainen talovaunu, joka on sisustettu lämpimästi ja kotoisasti. Vaunu ajelee Voimatassun pihamaalle elo-syyskuun vaihteessa 2019, suoraan Lappelandin tehtaalta Pyhännältä ja on syyskuusta alkaen vuokrauskäytössä. Talovaunu on kotimaista laatutyötä ja se on valmistettu Voimatassulle mittatilaustyönä nimenomaan siirreltävään toimitila -käyttöön.

Voimavaunu soveltuu esimerkiksi hierontaan, yksilöasiakkaiden tapaamiseen (esim. terapia, valmennus, konsultointi), pienten palavereiden pitämiseen (2-6 hlö) tai ihan vain kavereiden kanssa hengailuun.  Voimavaunua voi vuokrata myös messukäyttöön tai erilaisiin pop-up -tapahtumiin yrityksen esittelyständille. Tarvittaessa voimavaunu muuntautuu myös reissuporukan tukikohdaksi ja lattialle patjoja levittämällä tarjoaa se mahdollisuuden myös yöpymiseen.

Vaunusta löytyy pieni tupakeittiö (sis. jääkaappi sekä sähkökäyttöinen keittolevy) sekä wc ja led-valaistus. Aurinkokennot tuottavat osaltaan sähköä, mutta voimavaunun voi yhtälailla kytkeä sähköverkkoonkin. Talovaunu on lämpöeristetty ja se soveltuu  niin kesä- kuin talvikäyttöön.

Ohessa talovaunun suuntaa-antava kuva sekä pohjakuva, poikkeuksena että vaunun vasen pääty on täysin tyhjää tilaa. Näin ollen tila on hyvin monikäyttöinen. Tilaan voidaan levittää lattialle majoituskapasiteettia patjoista (noin 3-4) tai lisätä kokous- tai ruokailukäytöön pöytä- ja istumatilaa. Rennompaa tunnelmaa vaunuun saadaan sijoittamalla tilaan esimerkiksi säkkituoleja. Kerro mitä tarvitset niin järjestämme vaunuun joko patjat valmiiksi yöpymistä varten tai pöydän kokousta silmällä pitäen. Halutessasi tuoda tilaan esimerkiksi oman hierontapöydän -onnistuu myös se.

Voimavaunun pohjakuva

talovaunu pohjakuva muokattu.png

Talovaunu on kuin mikä tahansa muukin talo, paitsi se on siirrettävissä ja kulkee näin ollen pyörien päällä.

Talovaunu painaa reilu 2200kg ja sen kuljettaminen vaatii BE -korttia eli niin kutsutun pikku-e:n.

Talovaunu on myös Airnbnb vuokrauksessa Tampereen Teiskossa! Tervetuloa kylään!

Kuvan vaunut ovat suuntaa antavia, sillä Voimavaunu on keltainen ja siinä tulee olemana kaksi ovea. Lisäksi vaunun toinen pääty on tyhjää tilaa. 

Talovaunun vuokrahinnasto noudettuna

Vuorokausi maanantaista torstaihin 170€

Viikonloppuvuorokausi perjantaista lauantaihin 270€

Viikonloppu perjantaista maanantaihin 420€

Viikko/ 7 päivää   620€

Voimavaunun kuljetus Voimatassun toimesta 0,8€/ km.

Vuokrausajat neuvoteltavissa joustavasti. Vuokraushinnat sisältävät alv. 24%

Toimitilakäyttö (esim. kokoukset, työ- ja vastaanottotila yms. lyhytaikainen käyttö) sopimuksen mukaan alk. 10€/h.

Ota yhteyttä!

Vuokraukseen liittyvät käytännön asiat ja varaukset: Eeva/ 040 3589827 tai voimatassu(at)voimatassu.fi

Voimavaunun tekniikkaan liittyvät asiat: Tomi/ 045 2083413

tai suoraan yhteydenottolomakkeen kautta