Voimavaunu

Voimavaunu-01.pngVoimavaunu on tarkoitettu sinulle, joka kaipaat tiloilta arjen luksusta, luonnon rauhoittavaa vaikutusta, mukautumiskykyä sekä liikkuvuutta sopivassa suhteessa kotoisan ulkoasun kanssa. Voimavaunu on liikkuva tila, joka on suunniteltu monenlaisiin tarpeisiin. Olemme räätälöineet sinulle ja organisaatiollenne valmiit luontohoivan palvelupaketit, jotka ovat tarkoitettu sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan asiakkaiden tarpeisiin. Voit tilata vaunumme esimerkiksi hoivakodin, asumisyksikön tai lasten päiväkerhon pihalle. Toteutamme valmiit toiminnalliset luonto- ja taidetyöpajat eri asiakasryhmille Voimavaunua ja ympäristöä hyödyntäen.

Virkistäydy Voimavaunussa hyvinvointipajoissa voit vapamuotoisemmin nauttia luonnon hyvinvointivaikutuksista sekä mukavasta yhdessä olosta itselle tärkeiden tyyppien kanssa. Virkistäytymispakettimme soveltuvat loistavasti esimerkiksi pienille kaveriporukoille, polttariohjelmaksi tai muuten vain perinteisen pizzaperjantain korvikkeeksi. Voitte päättää mukavan illan yöpymisellä Voimavaunussa – missä ikinä olettekin.

Oman pienen työporukan työhyvinvointia silmällä pitäen olemme räätälöineet sinulle Voimavaunun toiminnalliset työpajat, joissa on sopivassa suhteessa huumoria, mukavaa yhdessä oloa, hyvää ruokaa sekä tärkeitä työhyvinvointiteemoja.

Kaihdatko tylsiä harmaita neuvotteluhuoneita tai neljän seinän sisään jämähtämistä? Kun kaipaat tilaa, jonka voit tänään viedä mukanasi järven rannalle tai metsäpolun päähän. Huomenna tienne voikin matkata Pyynikinharjulle munkkikahville tai keskelle Keskustoria kiireisimpään markkina-aikaan. Vastauksemme sinulle on Voimavaunu.

Etsitkö yrityksellenne tilaa pop up -tapahtumalle, messuille tai markkinoille mukaan otettavaksi? Tila, joka muokkaantuu yhtälailla niin pieneksi kahvilaksi, kokoustilaksi kuin kotimaisen designvaatefirman pop up myyntipisteeksi. Vuokraa Voimavaunu käyttöönne päiväksi tai viikoksi!

Majoitu Voimavaunussa ja nauti takkatulen loimusta missä ikinä oletkin. Voimavaunu on liikkuva tila, joka toimii loistavasti myös retkeilyssä ja majoituskäytössä. Voit pakata vaunuun makuupussit ja patjat, napata vaunun auton perään ja suunnata autonnokan kohti pohjoisen huippuja tai sukulaisten mökkipihaa. Voimavaunu toimii loistavasti niin yritysten tarpeisiin kuin vaikka perheen lomareissulle mukaan otettavana liikkuvana kesämökkinä.

Tervetuloa tutustumaan Voimavaunun toimintaan!