Asiakkaaksi toimintaterapiaan

Asiakas voidaan ohjata toimintaterapiaan esimerkiksi terveyskeskuksessa/perusterveydenhuollossa tai erikoissairaanhoidossa todetun, toimintakyvyn rajoitteen vuoksi.

Toimintaterapiaan on mahdollista saada maksusitoumus omasta kunnasta, sairaanhoitopiiriltä, Kelasta (kansaneläkelaitos) tai vakuutusyhtiöltä. Selvitä tällöin lähettävältä taholta, onko sinun mahdollista saada maksusitoumus yksityiselle palveluntuottajalle. Kunnan korvattavasta toimintaterapiasta (maksusitoumuksen myöntämisestä) päättävät useimmissa kunnissa kuntoutustyöryhmät. Esimerkiksi lastenneuvola, kouluterveydenhuolto, työterveyshuolto tai perusterveydenhuolto ohjaavat toimintaterapian tarpeet kuntoutustyöryhmän käsittelyyn.

Asiakas voi hakeutua toimintaterapiaan myös oma-aloitteisesti ja maksaa kuntoutuksensa itse. Tällöin voit olla suoraan yhteydessä meihin.

Tmi Toimintaterapia Eeva Kahilaniemi toteuttaa toimintaterapiajaksoja sekä yksilö- että pienryhmätoimintaterapiana. Hyödynnämme, asiakkaan niin toivoessa, terapiassa eläin- ja luontoavusteisia menetelmiä. Terapia toteutetaan joko asiakkaan omassa ympäristössä, kuten päiväkodissa, koulussa tai laitosympäristössä. Vaihtoehtoisesti toimintaterapiaa voidaan toteuttaa myös maaseutumaisessa ympäristössä eläin- ja luontoavusteisesti Tampereen Teiskossa.

Toimintaterapian hinnoista voit kysyä suoraan meiltä!

Tmi Toimintaterapia Eeva Kahilaniemi (y-tunnus 2166705-8 )

Tampere, Teisko

Toimintaterapiaa toteutamme Pirkanmaan alueella, mm. Tampere, Kangasala, Orivesi, Ruovesi, Kuru, Mänttä-Vilppula, Nokia, Pirkkala ja Ylöjärvi.

Puhelinnumero: 040 3589827

Sähköpostiosoite: voimatassu@voimatassu.fi

Ota rohkeasti yhteyttä!

 

Mainokset