Asiakkaaksi toimintaterapiaan

Asiakas voidaan ohjata toimintaterapiaan esimerkiksi terveyskeskuksessa/perusterveydenhuollossa tai erikoissairaanhoidossa todetun, toimintakyvyn rajoitteen vuoksi.

Toimintaterapiaan on mahdollista saada maksusitoumus omasta kunnasta, sairaanhoitopiiriltä, Kelasta (kansaneläkelaitos) tai vakuutusyhtiöltä.  Kunnan korvattavasta toimintaterapiasta (maksusitoumuksen myöntämisestä) päättävät useimmissa kunnissa kuntoutustyöryhmät. Esimerkiksi lastenneuvola, kouluterveydenhuolto, työterveyshuolto tai perusterveydenhuolto ohjaavat toimintaterapian tarpeet kuntoutustyöryhmän käsittelyyn.

Asiakas voi hakeutua toimintaterapiaan myös oma-aloitteisesti ja maksaa kuntoutuksensa itse. Tällöin voit olla suoraan yhteydessä meihin.

Tmi Toimintaterapia Eeva Kahilaniemi toteuttaa Kelan korvaamaa yksilötoimintaterapiaa sekä Pirkanmaan sairaanhoitopiirin (PSHP:n) maksusitoumusalueen yksilö- ja ryhmätoimintaterapiapalveluita Pirkanmaan alueella alihankintana  Toimintaterapia Jaana Juholalle.  

Kun haluat toimintaterapiasi toteuttajaksi Tmi Toimintaterapia Eeva Kahilaniemen, palveluntuottajan kohdalle merkitään hakemukseen Tmi Toimintaterapia Jaana Juhola. Otathan kuitenkin aina ensin yhteyttä Eevaan ja varmistat terapiapaikkatilanteen sekä muut käytännön asiat.

Tmi Toimintaterapia Eeva Kahilaniemi (y-tunnus 2166705-8 )

Tampere, Teisko

Toimintaterapiaa toteutamme Pirkanmaan alueella, mm. Tampere, Kangasala, Orivesi, Pirkkala, Lempäälä, Ruovesi. Tarvittaessa myös Kuru, Mänttä-Vilppula, Nokia ja Ylöjärvi.

Alihankintana tapahtuva toimintaterapiaa toteutamme myös: Akaa, Valkeakoski, Urjala alueilla

Puhelinnumero: 040 3589827

Sähköpostiosoite: voimatassu@voimatassu.fi

Dia1

Ota rohkeasti yhteyttä!

 

 

Mainokset