Tulevat koulutukset

Tulossa olevia koulutuksia

LISÄÄ AMMATILLISUUTTA, OSALLISUUTTA JA HYVINVOINTIA GREEN CARE MENETELMILLÄ -KOULUTUSPÄIVÄ 14.9.2018 Tampere

Koulutus on suunnattu sinulle sosiaali-, terveys- tai kasvatusaloilla työskentelevä ammattilainen tai muuten aiheesta kiinnostunut, joka haluat hyödyntää erilaisia Green Care -menetelmiä sekä luontoympäristöä omassa työssäsi. Green Care -menetelmillä tarkoitetaan luonto-, eläin-, puutarha- ja maatilalähtöistä toimintaa,
jonka tavoitteena ovat moninaiset hyvinvointivaikutukset.

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ:
Koulutuspäivästä saat esimerkkejä toiminnallisista menetelmistä sekä luontoyhteyden kehittämisestä omassa työssäsi sekä tukea ohjaajana toimimiseen. Koulutuspäivä on toiminnallinen ja olemme osan päivästä ulkona, nautimme mm. nokipannukahvit Urhon kodalla.

Koulutus sisältää  kirjallisen Green Care -menetelmäoppaan. Tarkempi ohjelmasisältö löytyy
https://luontoleena.wordpress.com

Hinta: 190 eur (sis alv 24%), sisältää koulutuksen, Green Care -menetelmäoppaan, aamukahvin,
lounaan sekä iltapäiväkahvin. Koulutuksessa on 50 euron ennakkomaksu ja loput koulutuksen hinnasta
laskutetaan erikseen.

Ajankohta ja paikka: 14.9.2018 klo 9–16 UKK-Instituutti, Kaupinpuistonkatu 1, 33500 Tampere

Ilmoittautuminen:
Koulutukseen ilmoittaudutaan Voimatassun verkkokaupan kautta
https://holvi.com/shop/voimatassu
Ilmoittautuminen koulutukseen on sitova, eikä ennakkomaksua (50€) palauteta osallistujan taholta tapahtuvassa peruutuksessa. Loput koulutuksen summasta (140€) laskutetaan noin kahta (2) viikkoa ennen koulutuksen alkua. Voit myös pyytää koko summaa laskutettavaksi kerralla.

Koulutus toteutetaan kun osallistujia on vähintään 15 henkilöä.

Kouluttajat: Koulutuksen järjestävät yhteistyössä Tmi LuontoLeena/Leena Löf (kasvatustieteiden
maisteri, luonto- ja ympäristöneuvoja, luonnonvaratuottaja ja Green Care -kouluttaja) sekä Voimatassu Ky, Eeva Kahilaniemi (toimintaterapeutti (AMK), yhteisöpedagogi (AMK), eläintenhoitaja ja Green Care -kouluttaja

Lisätietoa: Eeva, voimatassu@voimatassu.fi, www.voimatassu.fi tai
Leena, leena.lof@luukku.com tai https://luontoleena.wordpress.com/

 

Luontokoulutuspaiva_syksy-18_180518

 

Koira-avusteisen työskentelyn infoilta
15.1.2019 klo 17.30-20 Tampereen seutu | Hinta alk. 35€
26.4.2019 klo 17.30-20 Tampereen seutu
Koulutuksessa tutustumme koira-avusteiseen työskentelyyn osana suunnitelmallista,
tavoitteellista ja ammatillista sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan työskentelyä.
Mitä mahdollisuuksia koiran ottamisella mukaan työmaailmaan on ja mitä tieteellistä
hyötyä siitä on asiakkaille.

Koulutukseen ilmoittaudutaan Voimatassun verkkokaupan kautta

Eläinavusteinen interventio -koulutus 16.03.2019 Tampereen seutu klo 9-16

Eläinavusteinen interventio – asiakkaan toiminnallisuuden tukeminen koira-avusteisin menetelmin koulutuspäivä on tiivistelmä eläinavusteisen työn teoriataustaa sekä käytäntöjä, mutta pääpaino koulutuspäivässä on konkreettisilla harjoituksilla, joilla edistetään asiakkaan toiminnallisuutta. Oman koiran voit ottaa mukaan koulutuspäivään, mikäli se pärjää samassa tilassa muiden koirien kanssa. Koirat eivät ole kontaktissa toisiinsa koulutuspäivän aikana.

Koulutuspäivä pohjautuu samannimiseen kirjaan. Kouluttajana toimii kirjan kirjoittaja ja Voimatassun yrittäjä Toimintaterapeutti (AMK), Yhteisöpedagogi (AMK), Eläintenhoitaja (Eläintenkouluttaja) Eeva Kahilaniemi.

Koulutuspäivän kurssihinta sisältää – Koulutuksen sekä luentomateriaalit – Eläinavusteinen interventio -asiakkaan toiminnallisuden tukeminen koira-avusteisin menetelmin kirjan

Hinta 150€ koiran kanssa. Rajoitettu määrä paikkoja. Edullisempi ennakkoilmoittautumishinta voimassa 10.1.2019 saakka, tämän jälkeen korkeampi ilmoittautumishinta.

Tarkempi kirje koulutuspäivästä toimitetaan ilmoittautuneille. Voit tulla myös kuunteluoppilaaksi ilman koiraa.

Koulutukseen ilmoittaudutaan Voimatassun verkkokaupan kautta https://holvi.com/shop/voimatassu

Ilmoittautumisehdot: Ilmoittautuminen Voimatassun koulutuspäivään on sitova. Palautamme jo maksetun kurssimaksun ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Edullisempi ennakkoilmoittautumishinta on voimassa siihen saakka, kunnes koulutuspäivään on aikaa neljä (4) viikkoa.

Jotta koulutus toteutuu, tulee niillä olla vähintään 6 osallistujaa. Koulutuksen toteutuminen varmistuu viimeistään kolme (3) viikkoa ennen koulutuksen ajankohtaa. Voimatassu pidättää itsellään oikeuden koulutusten sisältöä ja kouluttajia koskeviin muutoksiin.

 

Dobo – mahdollisuuksia koira-avusteiseen ammatilliseen työskentelyyn -koulutuspäivä 17.03.2019 klo 10-15 Tampereen seutu | Hinta alk. 110€

Dobo on Suomessa kehitetty uudehko koiran ja ohjaajan yhteinen liikuntamuoto. Koulutuspäivän tarkoituksena on tutustua Doboon lajina ja löytää siitä oivallisia mahdollisuuksia koira-avusteiseen asiakastyöhön. Dobo on suunniteltu alunperin kasvattamaan sekä ohjaajan että koiran lihaskuntoa, liikkuvuutta, tasapainoa sekä kehonhallintaa. Samalla se parantaa koiran ja omistajan välistä suhdetta. Asiakastyössä Dobo tarjoaa mukavan yhteisen toiminnan, jossa asiakas voi samalla harjoitella keskittymistä, koordinaatiokykyä sekä koiran ohjaamista ja saada tästä onnistuneita kokemuksia omaan arkeensa. Harjoitukset parantavat sekä asiakkaan, että koiran kehonhahmotusta, ryhtiä sekä lihasvoimaa. Sen lisäksi harrastus on mukavaa yhdessä tekemistä, ettet edes huomaa harjoittelevasi samalla.

Ennakkotilauksella voit tilata koulutuspäivään Dobo -tuotteita, kuten palloja, lörppiä (tasapainotyynyjä) ja puolipalloja. Tästä lisätietoja lähempänä ja tilattavat tuotteet tulevat kesän aikana verkkokauppaan. Koulutuksen ohjaajalla on kuitenkin jonkin verran Dobo -välineistöä, että kurssilaiset pääsevät näitä vuorollaan kokeilemaan.

Lue lisää Dobosta: http://www.dobo.fi/dobosta/

Koulutuspäivän pitää Toimintaterapeutti (AMK), Yhteisöpedagogi (AMK) ja Eläintenkouluttaja (AT) sekä Dobo -koulutusohjaaja Eeva Kahilaniemi, Voimatassu Ky.

Varaudu koulutuspäivään omilla eväillä, sillä tarjolla on meidän toimesta kahvia/teetä ja pientä naposteltavaa!

Oman koiran voit ottaa mukaan koulutuspäivään, mikäli se pärjää samassa tilassa muiden koirien kanssa. Koirat eivät ole kontaktissa toisiinsa koulutuspäivän aikana. Voit tulla koulutuspäivään myös kuunteluoppilaaksi. Tästä erillinen, hieman edullisempi tuote verkkokaupassa.

Tarkempi kirje koulutuspäivästä toimitetaan ilmoittautuneille.

Koulutukseen ilmoittaudutaan Voimatassun verkkokaupan kautta

 

Lisää ammatillisuutta, osallisuutta ja hyvinvointia Green Care menetelmillä -koulutuspäivä 14.5.2019 Tampereen seutu ja 16.5.2019 Pääkaupunkiseutu

Koulutus on suunnattu sinulle sosiaali-, terveys- tai kasvatusaloilla työskentelevä ammattilainen tai muuten aiheesta kiinnostunut, joka haluat hyödyntää erilaisia Green Care -menetelmiä sekä luontoympäristöä omassa työssäsi. Green Care -menetelmillä tarkoitetaan luonto-, eläin-, puutarha- ja maatilalähtöistä toimintaa, jonka tavoitteena ovat moninaiset hyvinvointivaikutukset.
Koulutuksen sisältö: Koulutuspäivästä saat esimerkkejä toiminnallisista menetelmistä sekä luontoyhteyden kehittämisestä omassa työssäsi sekä tukea ohjaajana toimimiseen. Koulutuspäivä on toiminnallinen ja olemme osan päivästä ulkona, nautimme mm. nokipannukahvit Urhon kodalla. Koulutus sisältää lisäksi koulutuksessa julkaistavan kirjallisen Green Care -menetelmäoppaan.

Hinta: 190 eur (sis alv 24%), sisältää koulutuksen, Green Care -menetelmäoppaan, aamukahvin, lounaan sekä iltapäiväkahvin.

Ajankohta ja paikka: Varmistuu lähempänä.

Ilmoittautuminen: Koulutukseen ilmoittaudutaan Voimatassun verkkokaupan kautta https://holvi.com/shop/voimatassu Voit luovuttaa paikkasi toiselle osallistujalle, mikäli joudut perumaan osallistumisesi. Kurssin ilmoittautuminen on SITOVA. Palautamme kurssimaksun ainoastaan sairastodistusta vastaan tai mikäli koulutus peruuntuu Voimatassun ja LuontoLeenan taholta. Koulutus toteutetaan kun osallistujia on vähintään 15 henkilöä.

Organisaatiot voivat ilmoittautua myös sähköpostilla, jolloin koko osallistumismaksu laskutetaan yhdellä kerralla. Laita tällöin laskutus- ja osallistujatiedot sähköpostilla voimatassu@voimatassu.fi

Kouluttajat: Koulutuksen järjestävät yhteistyössä Tmi LuontoLeena/Leena Löf (kasvatustieteiden maisteri, luonto- ja ympäristöneuvoja, luonnonvaratuottaja ja Green Care Finlandin hyväksymä Green Care -kouluttaja) sekä Voimatassu Ky, Eeva Kahilaniemi (toimintaterapeutti (AMK), yhteisöpedagogi (AMK), eläintenhoitaja ja Green Care -kouluttaja

Lisätietoa: Eeva, voimatassu@voimatassu.fi, http://www.voimatassu.fi tai Leena, leena.lof@luukku.com tai https://luontoleena.wordpress.com/

 

Ilmoittautumis- ja peruutusehdot Voimatassun koulutuksista:

Ilmoittautuminen Voimatassun koulutuspäivään on aina SITOVA. Palautamme jo maksetun kurssimaksun ainoastaan sairastapauksissa kurssille osallistuvan ihmisen (emme koiran tmv.) kirjallista lääkärintodistusta vastaan. Mikäli osallistuja peruu koulutuksen sairastapauksen vuoksi, palautamme kurssimaksun ainoastaan silloin, kun peruutus tapahtuu vähintään 24h ennen koulutuksen alkua, ellei kyse ole tapaturmasta tai muusta äkillisestä sairastapauksesta, jonka vuoksi osallistuja on estynyt koulutukseen saapumasta. Veloitamme aina 10% koulutusmaksun loppusummasta toimisto- ja käsittelykuluina, mikäli osallistuja peruuttaa koulutukseen tulemisensa sairastapauksen vuoksi. Ilmoittautumisen koulutukseen voi vaihtaa toiselle osallistujalle ja kurssilaisella on mahdollisuus osallistua seuraavaan vastaavaan ja samanhintaiseen koulutukseen, mikäli hänelle tulee äkillinen este, mutta emme palauta kurssiperuutuksesta rahaa. Edullisempi ennakkoilmoittautumishinta koulutuspäiviin on voimassa siihen saakka, kunnes koulutuspäivään on aikaa neljä (4) viikkoa. Tämän jälkeen koulutuspäivän hinta kaikissa Voimatassun koulutuksissa nousee. Jotta koulutus toteutuu, tulee niillä olla vähintään 6 osallistujaa. Koulutuksen toteutuminen varmistuu viimeistään kaksi (2) viikkoa ennen koulutuksen ajankohtaa. Koulutukseen osallistuville lähetetään sähköpostilla kurssikirje noin viikkoa ennen kyseisen koulutuspäivän alkamista. Voimatassu pidättää itsellään oikeuden koulutusten sisältöä ja kouluttajia koskeviin muutoksiin

Mainokset