Ajankohtaista

  • Eeva viettää tällä hetkellä äitiyslomaa ja tekee vain osittaista työviikkoa, joten esim. pakettien toimitukset tai viesteihin vastaaminen saattavat tulla viiveellä. Olethan siis kärsivällinen. 
  • Uusi Green Care -menetelmäopas on julkaistu
    Green Care -menetelmäopas on syntynyt kahden pirkanmaalaisen naisyrittäjän voimin. LuontoLeenan Leena Löfin ja Voimatassun Eeva Kahilaniemen polut kohtasivat Green Care -korkea-asteen opintojen yhteydessä. Tutustumisen seurauksena on lähdetty kehittämään pirkanmaalaista Green Care tietoutta sekä osaamista muun muassa Pop Up -tapahtuman ja Lisää ammatillisuutta, osallisuutta ja hyvinvointia Green Care menetelmillä -koulutuspäiväkokonaisuuden kautta, jonka tuottamiseen myös Green Care -menetelmäopas liittyy. Haaveemme on tarjota matalan kynnyksen osallisuutta, toiminnallisia menetelmiä lisääviä työkaluja jokaisen meidän sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilaisen arkeen sekä lisää aitoa luontoyhteyttä ja hyvinvointia. Koko A4, neliväri. Sivumäärä 24. Tuote toimitetaan kirjeenä. Noudettuna tuotteen hinta on 15€.

 

  • Uusi tietosuoja-asetus astui voimaan toukokuun lopulla 2018 ja on vaatinut omat toimensa myös meiltä. Löydät Voimatassu -palveluiden päivitetyt rekisteriselosteet (Tmi Toimintaterapia Eeva Kahilaniemen sekä Voimatassu Ky:n) nyt verkkosivuiltamme https://voimatassu.fi/ota-yhteytta/

 

Mainokset