Ajankohtaista

 • Eläinavusteinen interventio – asiakkaan toiminnallisuuden tukeminen koira-avusteisin menetelmin

  koulutuspäivä järjestetään seuraavan kerran Ylä-Savon ammattiopistolla / Peltosalmen yksikössä (Kotikyläntie 254, 74150 IISALMI) perjantaina 4.5.2018 klo 8:15 – 16:00. Ilmoittautumiset koulutukseen tapahtuvat suoraan  Ylä-Savon ammattiopiston kautta.

 • Lisää ammatillisuutta, osallisuutta ja hyvinvointia Green Care menetelmillä -koulutuspäivä 24.5.2018

  Koulutus on sunnattu sinulle sosiaali-, terveys- tai kasvatusaloilla työskentelevä ammattilainen tai muuten aiheesta kiinnostunut, joka haluat hyödyntää erilaisia Green Care -menetelmiä sekä luontoympäristöä omassa työssäsi. Green Care -menetelmillä tarkoitetaan luonto-, eläin-, puutarha- ja maatilalähtöistä toimintaa, jonka tavoitteena ovat moninaiset hyvinvointivaikutukset.

  Koulutuksen sisältö:

  Koulutuspäivästä saat esimerkkejä toiminnallisista menetelmistä sekä luontoyhteyden kehittämisestä omassa työssäsi sekä tukea ohjaajana toimimiseen. Koulutuspäivä on toiminnallinen ja olemme osan päivästä ulkona, nautimme mm. nokipannukahvit Urhon kodalla. Koulutus sisältää lisäksi koulutuksessa julkaistavan kirjallisen Green Care -menetelmäoppaan.

  Hinta: 190 eur (sis alv 24%), sisältää koulutuksen, Green Care -menetelmäoppaan, aamukahvin, lounaan sekä iltapäiväkahvin.  Koulutuksessa on 50 euron ennakkomaksu ja loput koulutuksen hinnasta laskutetaan erikseen.

  Ajankohta ja paikka: 24.5.2018 klo 9-16 UKK-Instituutti, Kaupinpuistonkatu 1, 33500 Tampere

  Ilmoittautuminen: Koulutukseen ilmoittaudutaan Voimatassun verkkokaupan kautta https://holvi.com/shop/voimatassu Viimeinen ilmoittautumispäivä on 20.4.2018. Ilmoittautuminen koulutukseen on sitova, eikä ennakkomaksu (50€) palauteta osallistujan taholta tapahtuvassa peruutuksessa. Loput koulutuksen summasta (140€)  laskutetaan noin kahta (2) viikkoa ennen koulutuksen alkua.  Voit luovuttaa paikkasi toiselle osallistujalle, mikäli joudut perumaan osallistumisesi. Palautamme ennakkomaksun ainoastaan sairastodistusta vastaan. Koulutus toteutetaan kun osallistujia on vähintään 15 henkilöä.

  Kouluttajat: Koulutuksen järjestävät yhteistyössä Tmi LuontoLeena/Leena Löf (kasvatustieteiden maisteri, luonto- ja ympäristöneuvoja, luonnonvaratuottaja ja Green Care -kouluttaja) sekä Voimatassu Ky, Eeva Kahilaniemi (toimintaterapeutti (AMK), yhteisöpedagogi (AMK), eläintenhoitaja ja Green Care -kouluttaja)
  Lisätietoa: Eeva, voimatassu@voimatassu.fiwww.voimatassu.fi tai Leena, leena.lof@luukku.com tai https://luontoleena.wordpress.com/

Luontokoulutuspaiva_05-18_mainosA4_higres_080218.jpg

Luontokoulutuspaivan mainos ladattava

 • Uudet TunneVOIMA -vuorovaikutuskortit ilmestyvät marras-joulukuun vaihteessa ja niitä on kehitetty yhteistyössä kahden ihanan naisyrittäjän kanssa. Kiitos Kotatuli/Katja Kiuru ja Oivallusvaara/Eerika Korhonen yhteistyöstä! Kortit löytyvät jo nyt ennakkomyynnistä verkkokaupasta.
 • Myös TunneTassut korteista on ilmestynyt uusi painos. Verkkokauppamme on täydentynyt syksyn myötä myös lukuisilla muilla ihanilla naisyrittäjien korttisarjoilla, kuten Eläinjoogakorteilla ja Liikkuvaiset -korttisarjoilla, Animal Assisted Play Therapy uutuuskirjalla sekä Melissa Winklen kirjoilla Professional Application of Animal Assisted Intervention (Blue Dog Book, Dogwood Doga, Gray Dog collection sekä Eva´s favorites).

 

Mainokset